Breaking News

Τραγικό τέλος για 21χρονη φοιτήτρια από χάπια αδυνατίσματος (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πήρε τα χάπια αδυνατίσματος για να βελτιώσει την εικόνα της και τελικά έχασε την ίδια τη ζωή της...

Η 21χρονη φοιτήτρια Eloise Parry, μετά από μια θανατηφόρα δόση χαπιών αδυνατίσματος που αγοράζονται στο διαδίκτυο, κάηκε κυριολεκτικά από μέσα της καθώς τα χάπια περιείχαν μια άκρως τοξική ουσία, γνωστής ως δινιτροφαινόλη ή DNP . 

Η νεαρή άρχισε να αισθάνεται έντονη αδιαθεσία και στη συνέχεια κατάφερε να φτάσει μέχρι το νοσοκομείο του Σριούσμπερι. Οι γιατροί της έκαναν αμέσως τεστ τοξικότητας και ανακάλυψαν ότι βρισκόταν σε σοβαρό κίνδυνο, καθώς δεν υπάρχει αντίδοτο για το DNP. Παρά τις προσπάθειες τους να την κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε 3 ώρες αργότερα, στις 12 Απριλίου, αναφέρει η Mail Online.

Συντετριμμένη η 51χρονη μητέρα της Fiona, έχει ήδη εκδώσει μια αυστηρή προειδοποίηση για την αγορά χαπιών δίαιτας από το διαδίκτυο. Η αστυνομία ερευνά τώρα από που αγόρασε η Eloise τα χάπια, τα οποία κοστίζουν περίπου 70 λίρες για 100 κάψουλες που περιέχουν 200 mg DNP.

Η αρχιεπιθεωρητής της αστυνομίας, Jennifer Mattinson, δήλωσε: "Είμαστε ανήσυχοι για την προέλευση και την πώληση αυτών των χαπιών. Η έκθεση του ιατροδικαστή θα καθορίσει την ακριβή αιτία του θανάτου  αλλά καλούμε το κοινό να είναι εξαιρετικά προσεκτικό όταν αγοράζει φάρμακα ή συμπληρώματα μέσω του διαδικτύου."