Breaking News

Επιμένει για τον Μπεν η Νικολούλη - Νέα μαρτυρία σοκ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δεν το βάζει κάτω η Αγγελική Νικολούλη και επιμένει να ψάχνει στοιχεία για τον Μπεν Νήνταμ που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στο νησί της Κω στις 24 Ιουλίου 1991, όταν ήταν μόλις 1,5 χρόνων.

Στην εκπομπή της Παρασκευής φιλοξενήθηκαν στο "Τούνελ" ο Βρετανός επικεφαλής της ομάδας έρευνας Ματ Φένγουϊκ, έμπειροι ντετέκτιβ, ο Άγγλος δημοσιογράφος Μαρκ Γουίτι και η οικογένεια του άτυχου παιδιού.

Οι Βρετανοί αξιωματικοί αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Αγγελικής Νικολούλη στην έρευνα, ζήτησαν να εμφανιστούν στην εκπομπή με σκοπό να ενημερώσουν το Ελληνικό κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις ενώ έκαναν έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν. Ανακοίνωσαν επίσης πως υπάρχει και αμοιβή δέκα χιλιάδων αγγλικών λιρών σε όποιον δώσει μια αξιόπιστη μαρτυρία που θα οδηγήσει στον αγνοούμενο νέο, που σήμερα θα είναι 26 χρόνων.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε και νέα μαρτυρία, από Έλληνα που ζει στη Γερμανία, που δήλωσε απόλυτα σίγουρος ότι η αρπαγή του Μπεν δεν έγινε τυχαία, αλλά ήταν προμελετημένη. Δείτε το απόσπασμα από το "Τούνελ".