Breaking News

Η Ελληνίδα που πέθανε στην Ιταλία κατά τη διάρκεια εξωσωματικής

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η 38χρονη δε θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι το νήμα της ζωής της θα κοβόταν τόσο άδικα και πρόωρα όταν θα περνούσε το κατώφλι ιατρείου προκειμένου να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση για να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής της, να γίνει μητέρα.

Η Αριάννα Ακριβούλη μόνιμη κάτοικος Ιταλίας, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται να έχασε την ζωή της κατά την διάρκεια διαδικασίας απορρόφησης του ωοθυλακικού υγρού. 

Την καταγγελία έκανε ο Έλληνας 83χρονος πατέρας της στους καραμπινιέρους ενώ η αδελφή της Αλεσάντρα δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τη φρικτή τραγωδία και το γεγονός ότι η αδελφή της δε ζει πια. "Είμαστε συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι" λέει στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Η Εισαγγελία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα και δυο γιατροί του νοσοκομείου του Κονβερσάνο έχουν κληθεί για να απολογηθούν για συνέργεια σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας ενώ παράλληλα σχετική έρευνα ξεκίνησε και από το υπουργείο υγείας.

Οι δυο γιατροί, μιλώντας στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, υποστήριξαν ότι ο θάνατος προήλθε από επιπλοκές τις οποίες και δε θα μπορούσαν να προβλέψουν όμως παραδέχτηκαν πως δεν είναι σε θέση να αναφέρουν την ακριβή αιτία των επιπλοκών αυτών.