Breaking News

Τρόμος στη Χερσόνησο της Κρήτης: Ένοπλοι μπούκαραν σε ξενοδοχείο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένοπλοι ληστές σκόρπισαν τον τρόπο όταν εισέβαλαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο πολυτελές ξενοδοχείο Creta Maris της Χερσονήσου ενώ πρωτοφανής ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο στόχος τους ήταν το κοσμηματοπωλείο του ξενοδοχείου. Ο υπάλληλος πρόλαβε να ενεργοποιήσει τον συναγερμό και μέσα σε δευτερόλεπτα κατέφτασαν ισχυρές δυνάμεις των Ειδικών Δυνάμεων που καθήλωσαν τους ληστές οι οποίοι προσπάθησαν να διαφύγουν, πυροβολώντας με τα καλάσνικοφ. Οι ληστές τελικά συνελήφθησαν και οι 3 τραυματισμένοι.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο ένας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι και ένας άλλος έχει υποστεί κάταγμα στο μηρό κι έχει χάσει πολύ αίμα ενώ οι γιατροί κατέβαλλαν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όλοι οι ένοικοι στο ξενοδοχείο είναι καλά ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε ελαφρά υπάλληλος του ξενοδοχείου. Δεν τραυματίστηκε κανένας από τους αστυνομικούς.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο καλάσνικοφ των δραστών, τα κλοπιμαία, καθώς και ένα κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη ληστεία. Δύο από τους δράστες είναι ελληνικής καταγωγής και ο τρίτος υπήκοος Αλβανίας.