Breaking News

Μπρούσκο: Η Μελίνα συντετριμμένη δίνει το παιδί στη Μάρθα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μελίνα δεν αντέχει άλλο. Η συμπεριφορά της Μάρθας την έχει βάλει στη θέση της μάνας και λέει στον Αχιλλέα ότι έχει πάρει την απόφασή της.

Στο 408 επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 23 Οκτωβρίου, αναφέρεται ότι η Μελίνα ζει εφιαλτικές στιγμές καθώς πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση... να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη της για το μωρό που υιοθέτησε και στην απελπισμένη Μάρθα που το θέλει απεγνωσμένα κοντά της.

Την προηγούμενη μέρα η Μάρθα είχε επισκεφτεί τη Μελίνα και με δάκρυα στα μάτια την παρακάλεσε γονατιστή σχεδόν να της δώσει πίσω τη μικρή Αγάπη καθώς, όπως της είπε, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν.

Δείτε τη συνέχεια της σκηνής η οποία δεν γνωρίζουμε αν θα προβληθεί στο 408 επεισόδιο ή θα τη δούμε στα επόμενα επεισόδια από 26 Οκτωβρίου και μετά.

Την επόμενη μέρα η Μελίνα με λυγμούς παίρνει τη μικρή Αγάπη στην αγκαλιά της. Ο Αχιλλέας καταλαβαίνει τι πάει να κάνει και είναι συντετριμμένος ενώ η Μελίνα δεν τον αφήνει να την ακολουθήσει. Με δάκρυα στα μάτια πάει στο σπίτι της Μάρθας και της δίνει πίσω το μωρό. Οι δύο γυναίκες αγκαλιάζονται και κλαίνε η μία στην αγκαλιά της άλλης. Η Μάρθα πλέον είναι ευτυχισμένη τη στιγμή που ο Αχιλλέας και η Μελίνα ζουν ένα απίστευτο δράμα, αλλά αποφασιζουν να μην απομακρυνθούν ποτέ από το μωρό, αφού αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα για το μεγάλωμά του και τις μετέπειτα σπουδές του.