Breaking News

Ποτάμι μεταναστών και προσφύγων στην Ευρώπη: «Βούλιαξαν» Σλοβενία και Ελλάδα (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Φωτογραφίες τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας που καταγράφηκαν με κάμερα νυχτερινής όρασης, δείχνουν ένα ποτάμι μεταναστών και προσφύγων να διασχίζουν τα σύνορα Κροατίας - Σλοβενίας.

Περίπου 58.000 μετανάστες και πρόσφυγες με κατεύθυνση προς τη Γερμανία και την Αυστρία, είχαν φτάσει στη Σλοβενία ​​κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας τη στιγμή που τα σύνορα της Ουγγαρίας είναι σφραγισμένα.

Η Σλοβενική αστυνομία εκτιμά ότι περίπου 13.000 άνθρωποι είχαν εισέλθει στη χώρα τις τελευταίες 24 ώρες με την ατμόσφαιρα στο σημείο συγκέντρωσης να είναι τεταμένη λόγω της πολύωρης αναμονής πριν τη μεταφορά τους προς την Αυστρία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι ημερών, περισσότεροι από 56.000 άνθρωποι, στην πλειοψηφία Σύροι, έφτασαν από την Τουρκία στην Ελλάδα ενώ από την αρχή του έτους, πάνω από 644.000 μετανάστες έφτασαν στην Ευρώπη μέσω θάλασσας.

Η Γερμανία αναμένει τουλάχιστον 800.000 μετανάστες φέτος, σχεδόν το 1 τοις εκατό του πληθυσμού της ενώ η δημοτικότητα της Μέρκελ έχει μειωθεί από τότε που άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες για τους πρόσφυγες της Συρίας σχεδόν πριν από δύο μήνες.

Το βίντεο δείχνει τη στιγμή που διασχίζουν τα σύνορα της Σλοβενίας.