Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 3 - Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είδαμε στο 2ο Μέρος ότι ο Kαχραμάν είχε απαγάγει την Ελίφ, κάτι που έφερε αποτέλεσμα. Οι δυo τους πλέον είναι και πάλι μαζί και εpωτευμένοι όσο ποτέ. Η ευτυχία τους όμως θα τελειώσει σύντομα...

Δείτε την εξέλιξη της σειράς μέσα από το περιοδικό "Τηλεθεατής":

Ο Μακσούτ μαθαίνει από τη Ντεφνέ ότι το ζευγάρι βρίσκεται στην Άγκυρα αλλά όταν πάει εκεί δεν μπορεί να τους εντοπίσει πουθενά. Τον ειδοποιεί όμως η υπηρέτρια του σπιτιού, που άκουσε τη Σουλτάν  να λέει ότι η κόρη της βρίσκεται στη Σμύρνη και ο Μακσούτ σε έξαλλη κατάσταση κατευθύνεται προς τα εκεί.

Τη ίδια στιγμή στο σπίτι των Γιορουκχάν η κατάσταση είναι γεμάτη από ένταση. Η Ντεφνέ νοιώθει να χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της καθώς απέτυχε κάθε της προσπάθεια να κερδίσει τον Καχραμάν. Από την άλλη η Σουκράν είναι ανήσυχη γιατί ο Γιακούπ κυκλοφορεί συνέχεια μεθυσμένos και δεν επιστρέφει στο σπίτι τα βράδια. Πολλά ανοιχτά μέτωπα έχει και η Κιγιμέτ που δέχεται και την πίεση της Ντεφνέ να χωρίσει το γιο της από την Ελίφ.  Και μέσα σ'όλα αυτά ο Ζιγιά δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Αγνοούν όμως ότι τους παρατηρεί όλους και γνωρίζει έτσι το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ο Μακσούτ εντοπίζει στη Σμύρνη το ξενοδοχείο που μένει ο Καχραμάν με την Ελίφ και ειδοποιεί τη Ντεφνέ που εξοργισμένη μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από την έπαυλη μαζί με την κόρη της. Την ίδια στιγμή η Σουκράν είναι τρομοκρατημένη μιας και ο Γιακούπ δεν επέστρεψε το βράδυ στο σπίτι ενώ έχει κλειστό και το κινητό του ενώ η Τζάνα και η Κιγιμέτ κάνουν - χωρίς αποτέλεσμα  - ότι μπορούν για να την ηρεμήσουν.

Μέσα στην ένταση έρχεται και ένα ευχάριστο νέο από το γιατρό που τους λέει ότι ο Ζιγιά είναι καλύτερα. Έχει πλέον επαφή με τους γύρω του και τους προτρέπει να αγοράσουν μια αναπηρική πολυθρόνα με ειδικό μηχανισμό που με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορεί να τους απαντά με "ναι" και "όχι". 

Η Κιγιμέτ ευτυχισμένη λέει τα ευχάριστα νέα στη Ντεφνέ στο τηλέφωνο. Η Ντεφνέ όμως πανικοβάλλεται καθώς φοβάται ότι το μυστικό της θα βγει στη επιφάνεια. Αποφασίζει έτσι να γυρίσει και πάλι στη έπαυλη ώστε να ξέρει τι γίνεται και να έχει τον έλεγχο της κατάστασης. Στην επιστροφή όμως τρακάρει αλλά δεν παθαίνει κάτι σοβαρό τόσο η ίδια όσο και το παιδί της.

Στο μεταξύ στη Σμύρνη ο Μακσούτ εντοπίζει την Ελίφ και τον Καχραμάν που βιώνουν την απόλυτη ευτυχία και αρχίζει να εκτελεί το σχέδιο του. Ένας δικός του άντρας κάθεται στο διπλανό τραπέζι και την ώρα που η Ελίφ πηγαίνει στην τουαλέτα, ο Μακσούτ εμφανίζεται μπροστά της και την απειλεί ότι αν δεν τον ακολουθήσει, ο  άντρας αυτός θα σκοτώσει τον Καχραμάν.

Η συνέχεια είναι χειρότερη καθώς τη βάζει να πει στον Καχραμάν ότι αποφάσισε να μείνει με τον Μακσούτ. Ο Καχραμάν μένει άφωνος αλλά η ξαφνική αλλαγή της τον γεμίζει με υποψίες ότι κάτι συνέβη με τον Μακσούτ. Οι υποψίες του επιβεβαιώνονται αργότερα όταν βλέπει τον Μακσούτ να τη βάζει στο αυτοκίνητο και σιγουρεύεται έτσι ότι την πήρε με το ζόρι. Κατόπιν επιστρέφει στο εξοχικό της οικογένειας και μαζί με τον Τζελάλ αρχίζουν να σχεδιάζουν πως θα ελευθερώσουν την Ελίφ από τον Μασκούτ.

Η Κιγιμέτ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το τρακάρισμα της Ντεφνέ για να φέρει κοντά της τον Καχραμάν. Του λέει έτσι για το τροχαίο και ότι στο αυτοκίνητο ήταν και η κόρη τους. Ο Καχραμάν σπεύδει αμέσως στην έπαυλη αλλά όταν μπαίνει στο δωμάτιο πάει μόνο στην κούνια της μικρής και αγνοεί εντελώς τη Ντεφνέ. Η Ντεφνέ προσπαθεί να τον πλησιάσει αλλά ο Καχραμάν της ξεκαθαρίζει ότι το μόνο που τους συνδέει είναι η συμφωνία και όχι ο γάμος. Τα λόγια του γεμίζουν με μίσος τη Ντεφνέ που αποφασίζει να κάνει τα πάντα να τον χωρίσει με την Ελίφ. Εξοργισμένη πάει στο δωμάτιο του Ζιγιά και ξεσπάει πάνω του αλλά για κακή της τύχη την ακούει η Σουκράν και το λέει στην Κιγιμέτ. Από την άλλη η Σουκράν ζητά από τον Καχραμάν να μιλήσει στον Γιακούπ για να τον ηρεμήσει. Ο Καχραμάν τον συναντά αργότερα σε ένα μπαρ και του υπόσχεται ότι δεν θα αλλάξει τίποτα στη σχέση τους.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ελίφ δεν μπορεί να ηρεμήσει με τίποτα. Θεωρεί τον Μακσούτ ικανό να κάνει κακό στον Καχραμάν και στο γιο τους και αποφασίζει να μείνει με τον Μακσούτ για να μη θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των αγαπημένων της ανθρώπων. Αγνοεί όμως ότι ο Καχραμάν είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την κρατήσει στη ζωή του και να ζήσουν ευτυχισμένοι μαζί με το παιδί τους...

Η εξέλιξη της σειράς την επόμενη εβδομάδα...

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ