Breaking News

Η απάντηση της Ματσούκα για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογραφία της στο Instagram (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολλά σχόλια ακολούθησαν από χρήστες του Instagram που θεώρησαν προσβλητική μια φωτογραφία που ανέβασε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η φωτογραφία ανέβηκε με το hashtag #religiousstudies (σπουδές θρησκείας) και έδειχνε την Παναγία τοποθετημένη σε κάτι που σε κάποιους θύμισε αιδoio - Δείτε ΕΔΩ

Η ηθοποιός απαντώντας σε κάποια σχόλια έγραψε:

"Πρόκειται για μια φωτο που βρήκα στο (εκπληκτικό) περιοδικό wallpaper. Αφορούσε μια έκθεση στο Βερολίνο όπου έννοιες και σύμβολα εξ ορισμού αντίθετα, συναντιόντουσαν σε μια προσπάθεια "διπλής´ ανάγνωσης αντίθετων αλλά τελικά ταυτόσημων εννοιών. Όπως εδώ, η σeξouαλικότητα με την παpθενιά. Τα σχόλια εκεί ήταν διθυραμβικά και καθόλου αφοριστικά, κανείς δεν αισθάνθηκε να απειλείται ή να προσβάλλεται, και όχι, η πίστη στον χριστιανισμό δεν είναι προνόμιο μόνο των Ελλήνων, για όσους τουλάχιστον εξ´ημών έχουν τη χαρά να πιστεύουν.. Αυτά. Δεν το κατεβάζω γιατί δεν πιστεύω στην τρομοκρατiα και στη βiα των απαγορεύσεων. Επίσης το βρήκα ευφάνταστο και αν ήμουν στο Βερολίνο θα έτρεχα να δω και όλη την έκθεση.. Να είστε όλοι καλά".

"Μόλις έχασα άλλον έναν ακόλουθο" έγραψε αργότερα σε μια φωτογραφία η ηθοποιός για να δείξει ότι δεν την ενδιαφέρουν οι followers που έχασε μετά τη φωτογραφία που ανέβασε.