Breaking News

Bιaσμόs - σοκ στο Μπρούσκο: Το σκοτεινό μυστικό του Διαμαντή και της Χρυσάνθης...

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χρυσάνθη αρχίζει να ξαναβιώνει τις άγριες στιγμές που πέρασε πριν πολλά χρόνια από τον Διαμαντή. Η ζωή της περνάει σαν φλας μπακ...

Όταν ήταν ακόμα σχεδόν παιδί, η Χρυσάνθη είχε ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις με τη Χέλγκα που είχε αγκαλιάσει τη Χρυσάνθη σαν να ήταν δικό της παιδί. 

Όμως δίπλα σ’ αυτή τη γυναίκα υπήρξε κι ένας άντρας, ο Διαμαντής, ο οποίος είχε άλλα αισθήματα για τη 16χρονη τότε Χρυσάνθη.

Τα όνειρά της γίνονται εφιάλτες... 

«Όχι Διαμαντή, σταμάτα να είσαι τόσο πιεστικός. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό στη Χέλγκα, δεν μπορώ να την προδώσω, με έχει σαν κόρη της». 

Η εικόνα του Διαμαντή που έχει πέσει πάνω στο κοριτσίστικο κορμί της και η φωνή του αντηχεί ακόμα στα αυτιά της: «Δεν μπορώ να σου αντισταθώ, με έχεις τρελάνει, σε σκέφτομαι συνέχεια», της λέει, ενώ η Χρυσάνθη αρχίζει να ουρλιάζει: «Μη Διαμαντή. Μη σε παρακαλώ. Μη, άσε με!».

Στο μεταξύ, η Χρυσάνθη που έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο, έρχεται τετ α τετ με τον Διαμαντή ο οποίος της ζητάει εξηγήσεις γιατί είναι συνέχεια με τον Πάτροκλο και τον Νεκτάριο και τι δολοπλοκίες ετοιμάζει. 

Η Χρυσάνθη γίνεται έξαλλη και του επιτίθεται: «Εσύ είσαι ένας δολοπλόκος, μια ζωή μέσα στην ίντριγκα. Αλλά δεν φταίει κανείς, εγώ που δεν σε κατήγγειλα τότε. Μικρό κοριτσάκι ήμουν, ανήλικη. Θα σε είχα χώσει βαθιά μέσα, έχε χάρη που λυπήθηκα τη Χέλγκα».

Ο Διαμαντής αρχίζει και πάλι να την εκβιάζει: «Δεν τελειώσαμε, μακριά από το γιο μου». Η Χρυσάνθη είναι καταρρακωμένη. Eιδικά μετά από αυτή τη συνάντηση, το μυαλό της γυρίζει και πάλι στο βιaσμό που είχε υποστεί από τον Διαμαντή...

Περιοδικό TV24