Breaking News

Ανατροπές στην αγωγή της Σπυροπούλου εναντίον του Λιάγκα και της Σταμάτη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συζητήθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου η αγωγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σε βάρος του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη, για σχόλια που είχαν γίνει στο Πρωινό, πριν ένα χρόνο περίπου.

Η Σπυροπούλου διεκδικούσε αποζημίωση συνολικού ύψους 520.000 ευρώ, δηλαδή 260.000 ευρώ από τον παρουσιαστή και άλλα τόσα από τη Σταμάτη.

Τελικά όμως υπήρξε ανατροπή καθώς η παρουσιάστρια του Alpha περιόρισε την απαίτηση της στα 50.000 ευρώ για κάθε εναγόμενο, μέσω των συνηγόρων της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ντέμης Ντάβαρη στην εφημερίδα Espresso, ο συνεργάτης της Σπυροπούλου και της εκπομπής "Σπίτι μου σπιτάκι μου", Άρης Λιαπάτης, χαρακτήρισε στο δικαστήριο τους διαλόγους Λιάγκα - Σταμάτη "κανιβαλιστικούς" σε βάρος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τα σχόλια "ειρωνικά".

Όπως δήλωσε: «Αυτό που έμεινε από τη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν ότι κάποιος την πληρώνει καθώς και ο χαρακτηρισμός "κοριτσάκι"».

Από την πλευρά τους ο Γιώργος Λιάγκας και η Σάσα Σταμάτη κατήγγειλαν, μέσω των συνηγόρων τους, απόπειρα "ευvoυχισμού της σκέψης και της ελεύθερης έκφρασης".