Breaking News

Μαρία Τζελέπη: «Έλιωσε» μέσα σε 6 μήνες (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Τζελέπη ήταν μόλις 31 ετών... τόσο νέα, τόσο ταλαντούχα, τόσο όμορφη! Κορίτσι χαμογελαστό και κυρίως προσγειωμένο στη γη, της άρεσε το τραγούδι αλλά περισσότερο από όλα λαχταρούσε να κάνει τη δική της οικογένεια.

Αποσύρθηκε από τις πίστες πριν δύο χρόνια για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα όμως δεν πρόλαβε.

Η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Διαγνώστηκε με καρκίνο στις αρχές Ιουλίου και μέσα σε έξι μήνες, αυτή η κούκλα, αυτή η γεμάτη ορμή νέα γυναίκα που έπιανε την πέτρα και την έστυβε…έλιωσε σαν το κεράκι.

Τι λένε στο star.gr η μάνα και η αδελφή της Μαρίας

«Δεν περιγράφεται ο πόνος μου, να χάνεις το παιδί σου είναι το χειρότερο μαρτύριο. Το παιδί μου ξεψύχησε μέσα στα χέρια τα δικά μου και της αδελφής της, έτσι έφυγε», δήλωσε συντετριμμένη στο star.gr, η κυρία Χριστίνα, η μητέρα της νεαρής τραγουδίστριας η οποία ζει στη Γερμανία.

Αφήνει το τηλέφωνο καθώς στην άλλη γραμμή καλούν διαρκώς συγγενείς και φίλοι να συλλυπηθούν. Η αδελφή της η Χρύσα παίρνει τελικά το τηλέφωνο για να μιλήσει για τη μικρή της αδελφή.

«Τι να πω για την αδελφή μου» λέει με φωνή που σπάει από συγκίνηση και θλίψη η αδελφή της, η Χρύσα και προσθέτει «περίμενε πως και πώς να γεννήσω στις 26 Δεκεμβρίου και τελικά πέθανε πριν γνωρίσει τον νέο της ανιψιό. Εχω έναν ακόμη γιο δύο ετών τον οποίο λάτρευε. Ήθελε να κάνει τη δική της οικογένεια και τα δικά της παιδιά. Ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε τι έγινε. Μας τη θέρισε ο καρκίνος μέσα σε 6 μήνες».

Η κηδεία της Μαρίας θα γίνει την Τρίτη 5 Ιανουαρίου στις 12:00 στο Άβατο Ξάνθης, τόπο καταγωγής του πατέρα της. Να σημειωθεί ότι η σορός του κοριτσιού βρίσκεται στη Γερμανία.