Breaking News

Συμμαθητές - Έξαλλη η Τατιάνα με τον Παύλο: «Μετάνιωσα που τον παντρεύτηκα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Παύλος από την αρχή της σειράς δεν έδειχνε να είναι και το πρότυπο του πιστού συζύγου...

Σύμφωνα με το TV24 ο Παύλος και η Τατιάνα θα έρθουν σε ρήξη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη νεαρή baby sitter.

Ο Παύλος κάνει επίπληξη στην baby sitter για τα μάλλινα καλτσάκια που εκείνη συνεχίζει να φορά στο μωρό. Η baby sitter από την πλευρά της του λέει ότι δεν θα το ξανακάνει αλλά επειδή τον έχει καταλάβει ότι είναι "γυναικάς", τον πλησιάζει και αρχίζει να τον φλεpτάpει. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται η Τατιάνα και η baby sitter τραβιέται ένοχα πίσω. 

Η Τατιάνα εξοργίζεται αλλά ο Παύλος της δικαιολογείται πως δεν έκανε κάτι ο ίδιος αλλά η κοπέλα ενώ της της λέει χιουμοριστικά: «Εντάξει το κοριτσάκι, με το δίκιο του βέβαια, πού και πού με φλεpτάpει. Αυτό το κορμί εμπνέει πάθη".

Η Τατιάνα μετά από αυτό δεν μπορεί να ηρεμήσει. Αργότερα τον παίρνει τηλέφωνο και του ζητά να την απολύσει. Στη συνέχεια πηγαίνει στην Cooldog για να δει τον Αριστείδη και του εκμυστηρεύεται ότι η ζωή με τον Παύλο είναι συνέχεια προβλήματα ενώ του αποκαλύπτει και ότι συνέβη με την baby sitter.

"Ο,τι έκανες εσύ σε μένα πέρσι Τατιάνα" απαντά ο Αριστείδης ενώ η Τατιάνα απογοητευμένη λέει: "Δεν έπρεπε να έχω παντρευτεί τον Παύλο, Αριστείδη. Αυτή η σχέση είναι όλο προβλήματα".