Breaking News

Χωρίς Εσένα: Επεισόδια 38 - 39 - 40 - 41 - 42

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 20/1/16 - Επεισόδιο 38: Η Κάτια μαθαίνει για την ασθένεια του Δημήτρη. Η Λήδα λέει στον Δημήτρη πως οι εξετάσεις δεν βγήκαν καλές. Δείχνουν πως η θεραπεία δεν είχε αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα, ο Δημήτρη μαθαίνει πως η μητέρα του έχει μάθει πως είναι άρρωστος. Ο Νάσος ενημερώνει τη Μαρία πως η θεραπεία, δεν πήγε καλά. Αυτή απελπίζεται και μαλώνει για μια ακόμη φορά με τον Μιχάλη που την βλέπει συνέχεια άκεφη εξαιτίας της κατάστασης του Δημήτρη. Ο Γιώργος μαθαίνει πως η Αριάδνη το ήξερε πως τα είχε και μ’ αυτόν και με τον πατέρα του, ενώ λέει στην Εύα ότι θα παντρευτεί τον πατέρα του θέλει δεν θέλει και θα φροντίσει να τον κάνει ευτυχισμένο... αλλιώς αλίμονό της. Η Εύα μένει άναυδη. Ο Γιώργος ζορισμένος από τα δικά του προβλήματα, βάζει άθελά του φιτιλιές στον Μιχάλη για την Μαρία και τον Δημήτρη. Η Νάντια μαθαίνει από το Νάσο πως η θεραπεία του Δημήτρη δεν είχε αποτέλεσμα, αλλά δεν το λέει στον Γιάννη. Ο Γιάννης σκαρφίζεται σχέδιο για να φέρει κοντά τους γονείς του και ζητάει γι αυτό την βοήθεια της Χριστίνας.


Πέμπτη 21/1/16 - Επεισόδιο 39Η Εύα είναι αποφασισμένη να χωρίσει με τον Στάθη. Ο Γιώργος την απειλεί ότι θα αποκαλύψει στον πατέρα του όλη την αλήθεια.Το ραντεβού του Δημήτρη και της Μαρίας εξελίσσεται με τον χειρότερο τρόπο. ΗΛήδα εμπιστεύεται στην Αριάδνη ότι θέλει ένα παιδί από τον Δημήτρη. Ο ηθοποιόςκαλεί την Άννα σε ένα πάρτι και η Νάντια κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τηνεμποδίσει. Ο Μιχάλης παρεξηγεί την συνάντηση της Μαρίας με τον Δημήτρη και απαιτεί εξηγήσεις. Η Μαρία που καταπιέζεται, του ζητάει να χωρίσουν.


Παρασκευή 22/1/16 - Επεισόδιο 40: Ο θυμός του Δημήτρη, μετά τις αποκαλύψεις για την πατρότητα του Γιάννη, δεν λέει να κοπάσει. Ούτε όταν η Μαρία τον παρακαλεί, ούτε όταν μεσολαβεί η Κάτια. Και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα, όταν μαθαίνει πως ήξεραν όλοι το φοβερό μυστικό, εκτός από τον ίδιο. Την ίδια στιγμή όμως, και ο Γιάννης υποψιάζεται οτι κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να συνέβη, που άλλαξε την σχέση των γονιών του και την οδηγεί από το κακό στο χειρότερο. Κι ενώ η Άννα αποφασίζει να διεκδικήσει μια ακόμα συνάντηση με τον γνωστό ηθοποιό που μπήκε ξαφνικά και απρόσμενα στη ζωή της, η είδηση πως ο Γιώργος τα ξαναβρήκε με την Άντρη, κάνουν την Εύα να πάρει βιαστικές αποφάσεις, που θα φέρουν νέες ανατροπές...


Δευτέρα 25/1/16 - Επεισόδιο 41Η Κάτια μαθαίνει ότι ο Δημήτρης εξακολουθεί να αγαπάει την Μαρία. Προσπαθεί να προειδοποιήσει την Λήδα, που την αγνοεί και της ανακοινώνει την απόφασή της να αποκτήσει παιδί με τον γιο της. Ο Δημήτρης δέχεται να συναντηθεί με την Μαρία για να λύσουν το θέμα του Φίλιππου. Παρά τις αντιρρήσεις της Λήδας, πηγαίνει να την βρει στο εξοχικό. Ο Μιχάλης επιστρέφοντας τους βρίσκει μαζί και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να εξηγήσει στον Δημήτρη τις προθέσεις του όσον αφορά τον Γιάννη.


Τρίτη 26/1/16 - Επεισόδιο 42: Η Κάτια πλησιάζει τη Μαρία και με αληθινή συντριβή της ζητά να γυρίσει στο Δημήτρη, την ίδια στιγμή που η Λήδα αποφασίζει να συμμαχήσει με το Μιχάλη για να ανατρέψουν τα σχέδια της. Ο Γιώργος μαλώνει με την Εύα προσπαθώντας να κρύψει τα αληθινά του συναισθήματα γι αυτήν, ενώ η Εύα δείχνει ενθουσιασμένη με το γάμο της με το Στάθη, που πλησιάζει. Ο Γιάννης δίνει κουράγιο στο Δημήτρη για να παλέψει την αρρώστια ενώ η Μαρία ετοιμάζει την αναχώρηση του Φίλιππου. Εντωμεταξύ, ο Μιχάλης πληγωμένος από την άρνηση της Μαρίας να κάνουν παιδί, πλησιάζει το Γιάννη και για πρώτη φορά προσεγγίζει το γιό του. Η Άννα ξαφνιάζεται από την έκπληξη του Παύλου και ενθουσιάζεται με το ενδιαφέρον του για να προσγειωθεί κάπως απότομα αμέσως μετά...

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 42)

Για την αρχική σελίδα "Χωρίς Εσένα" πατήστε ΕΔΩ