Breaking News

Κοζάνη: Η στιγμή που συλλαμβάνεται ο δολοφόνος της 37χρονης συζύγου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί από το μεσημέρι της Τρίτης όλες τις εξελίξεις σχετικά με την τραγική κατάληξη που πήρε η εξαφάνιση της 37χρονης Ανθής Λινάρδου στο Βελβεντό Κοζάνης.

Η άτυχη μητέρα τριών ανήλικων εντοπίστηκε νεκρή σε χωράφι του συζύγου της, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε ότι την στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια!

Όπως δημοσιεύει το star.gr, ο 40χρονος αφού την σκότωσε,  πήρε το πτώμα της, το έβαλε στο αυτοκίνητο και το μετέφερε στο χωράφι, όπου το έθαψε και στη συνέχεια... πέρασε με φρέζα το σημείο για να μην κινήσει υποψίες.

Ωστόσο, τα όσα υποστήριζε παρουσίαζαν μεγάλα κενά και έτσι δεν κατάφερε να πείσει τις Αρχές. Το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από έρευνες λίγων ημερών, οι αστυνομικοί μαζί με τον δολοφόνο κατευθύνθηκαν στο χωράφι όπου και ξέθαψαν την σορό της άτυχης γυναίκας.

Λίγη ώρα αργότερα, όπως βλέπετε, στο συγκλονιστικό βίντεο του kozanimedia.gr οι άντρες της αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες στον συζυγοκτόνο και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου φέρεται να είπε: «Ας πάω ισόβια. Την έπνιξα και την έθαψα».

Να σημειωθεί ότι έχει συλληφθεί και ο πατέρας του και πεθερός του θύματος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν  δύο κυνηγετικά όπλα που δεν ήταν δηλωμένα.