Breaking News

Μπρούσκο: Έρχεται το τέλος του... Διαμαντή

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από την αρχή της σειράς, πίσω από σχεδόν κάθε ιστορία βρίσκεται ο Διαμαντής...

Είναι ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουν τη συμφορά τους πολλοί και όσο ο καιρός περνάει, τόσο πιο κοντά φτάνουν όλοι στην άκρη του νήματος, ενός νήματος που καταλήγει σε εκείνον. 

Το TV24 αποκαλύπτει ότι το τέλος του Διαμαντή έρχεται καθώς κάθε μέρα που περνάει οι αποκαλύψεις τον οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο τέρμα.

Τι θα γίνει όμως και πώς θα εγκλωβιστεί ο Διαμαντής;

Ο Διαμαντής ξεσκεπάζεται για κάποια από τα σκοτεινά κεφάλαια της ζωής του όπως αυτό με τη Χρυσάνθη. Όλοι μαθαίνουν για το βιaσμό της και την απόκτηση των δύο παιδιών του, του Πάτροκλου και του Νεκτάριου. 

Ο Πάτροκλος μάλιστα τον ξεγράφει πρώτος. «Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια» λέει ο ίδιος. Και ο Νεκτάριος όμως έχει τα ίδια συναισθήματα. «Τι να ακούσω, είσαι αναξιόπιστος. Τελευταία φορά θα στο πω. Εμένα οι γονείς μου ήταν η Σοφία και ο Αντρέας Ματθαίου και να είσαι σίγουρος πως θα το ξεπεράσω. Το θέμα είναι πώς θα το ξεπεράσει ο Πάτροκλος με δυο γονείς που έχουν κάνει εγκλήματα», του λέει.

Ο Ματθαίος επίσης όπως και ο Παυλος εκφράζονται πολύ άσχημα για τον Διαμαντή ο οποίος έχει το κακό μέσα του. Δεν είναι ανάγκη να έχει να κερδίσει κάτι αυτός, αρκεί να χάσει ο άλλος και γι’ αυτό μπήκε στον «πειρασμό» να διαλύσει ακόμα και τη ζωή της πρώην γυναίκας του, της Δάφνης, βάζοντας τον Άρη να την παρασύρει εpωτικά. 

Κι ενώ η ιστορία με τη Χρυσάνθη "τρέχει" υπάρχει για το Διαμαντή και το μέτωπο με την απαγωγή της Μελίνας...

Ο Σήφης ξεδιπλώνει το κουβάρι που αρχικά τον οδηγεί στην Κύπρο και τη φίλη του Γερμανού που δολοφονήθηκε στη φυλακή. Σιγά-σιγά τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και φτάνοντας στον Πάτροκλο, αυτός πια δεν έχει καμία διάθεση να καλύψει τον Διαμαντή. Με την πρώτη ευκαιρία παίρνει την εκδίκησή του, αλλά αρχίζει και το κομμάτι της δικής του κάθαρσης που τόσο επιθυμεί...