Breaking News

Θρήνος στο Μπρούσκο: Πεθαίνει στην εντατική το μωρό του Σήφη και της Όλγας

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δραματικές στιγμές θα εξελιχτούν στα επόμενα επεισόδια του Μπρούσκο με το Σήφη και την Όλγα να βιώνουν τον απόλυτο εφιάλτη...

Η Όλγα αισθάνεται τρομερούς πόνους και ο Σήφης τη μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα γεννάει πολύ πρόωρα ένα κοριτσάκι, όχι παραπάνω από 800 γραμμάρια, αποκαλύπτει το TV Ζάπινγκ.

Το μωρό δεν είναι καν εφταμηνίτικο. Οι γιατροί αγωνίζονται να το κρατήσουν στη ζωή και το βάζουν σε θερμοκοιτίδα.

Ο Σήφης είναι απελπισμένος ενώ αισθάνεται ότι ο Θεός τον τιμωρεί γιατί στο παρελθόν είχε στείλει τη Μελίνα να κάνει έκτρωση με αποτέλεσμα στη συνέχεια εκείνη να έχει πρόβλημα και να κάνει αποβολές.

Στην Όλγα δε λέει αμέσως τι πραγματικά συμβαίνει και της λέει ότι όλα θα πάνε καλά. "Είναι μια Γιαννακάκη, θα τα καταφέρει" της λέει χαρακτηριστικά. Η Όλγα όμως αισθάνεται ότι υπάρχει πρόβλημα. Οι στιγμές που εξελίσσονται είναι δραματικές και συγκινητικές. Οι δυο τους αγκαλιάζονται και κλαίνε ενώ ο Σήφης προσπαθεί να της δώσει κουράγιο.

Τα νέα όμως από τους γιατρούς για τη μικρή γίνονται όλο και πιο δυσάρεστα και ο Σήφης αναγκάζεται βουρκωμένος και με βαριά καρδιά να της πει ότι πρέπει να προετοιμάζεται για το χειρότερο. Η Όλγα ουρλιάζει, κλαίει και κάθε προσπάθεια του Σήφη να την ηρεμήσει είναι μάταιη.

Οι επόμενες μέρες κυλούν βασανιστικά. Η Όλγα παίρνει εξιτήριο ενώ το κοριτσάκι τους αγωνίζεται να ζήσει. Την ίδια στιγμή η Στεφανία δεν γνωρίζει την αλήθεια και κάνει τα σχέδιά της για την αδελφούλα της. Διαλέγει ρούχα και της φτιάχνει το δωμάτιο. 

Παράλληλα οι γιατροί λένε στο Σήφη πως το μωρό παρουσίασε επιπλοκή και πρέπει να μπει άμεσα στο χειρουργείο αλλά για να προχωρήσουν πρέπει να υπογράψει ο ίδιος. Ο Σήφης δεν έχει επιλογή. Ή υπογράφει και δίνει στη μικρή μια ελπίδα να ζήσει ή περιμένει το μοιραίο. Δίνει το "πράσινο φως" και αργότερα ενημερώνει την Όλγα πως η μικρή θα κάνει επέμβαση γιατί παρουσίασε αναπνευστική ανεπάρκεια και πρόβλημα στη ροή αίματος. 

Το χειρουργείο γίνεται και το μωρό στη συνέχεια μπαίνει στην εντατική. Όλοι βρίσκονται στο πλευρό του ζευγαριού ενώ η  Όλγα έχει διαλυθεί ψυχολογικά και κλαίει συνεχώς. Κάποια στιγμή οι γιατροί φωνάζουν το Σήφη επειγόντως. Ο Σήφης πηγαίνει και όταν επιστρέφει είναι συντετριμμένος. Η Όλγα τον κοιτάζει στα μάτια κι αυτός λυγίζει και της λέει "Έφυγε..."... Ο θρήνος του ζευγαριού πλημμυρίζει την ατμόσφαιρα...