Breaking News

Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου στο «The 2Night Show» - Δείτε την εκπομπή (11/2/2016)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος ήταν ο ηθοποιός Δημήτρης Φραγκιόγλου, ο γνωστός Χλαπάτσας από τη σειρά "Της Ελλάδος τα Παιδιά",  στο "The 2night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου.

Σε μια από τις ελάχιστες εμφανίσεις που κάνει ο ηθοποιός στην τηλεόραση για να μιλήσει μπροστά στις κάμερες, αναφέρθηκε στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή  ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό που του συνέβη την περίοδο που έπαιζα στα "Λιονταράκια" της κρατικής τηλεόρασης, το 1985.

«Δεν είχα αυτοκίνητο και έμπαινα σε ταξί γιατί ήταν αδύνατο να κυκλοφορήσω με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Γινόταν χαμός γιατί τότε ήταν μόνο δύο κανάλια, με ακροαματικότητες 70-80%. Η σχέση μου με τους ταξιτζήδες ήταν από κανονική μέχρι που κάποιοι τύποι δεν μπορούσαν να διανοηθούν πως μπήκε ο ηθοποιός» είπε.

Και πρόσθεσε: «Μια μέρα είπα στον ταξιτζή "Άσε ρε φίλε έχω βρει τον μπελά μου, μοιάζω πολύ στον ηθοποιό και όλοι με σταματάνε. Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω πάθει μ' αυτόν τον τύπο που παίζει στην τηλεόραση "... Και αρχίζει να με βρίζει κανονικά ο ταξιτζής!».

Αναφερόμενος στην ηλικία του είπε: «Έχω καβαντζάρει τα 50. Βάλε και 2-3... Δεν νιώθω 53. Εγώ νιώθω έφηβος».

Δείτε στο βίντεο του Ant1 ολόκληρη τη συνέντευξή του.