Breaking News

Ρωσία: 17χρονη μαχαιρώθηκε 140 φορές από την 19χρονη αδελφή της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα 17χρονο μοντέλο φέρεται να μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου 140 φορές από την 19χρονη αδερφή της που τη ζήλευε σε παθολογικό βαθμό.

Το σώμα της 17χρονης Stefania Dubrovina από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, βρέθηκε ακρωτηριασμένο και "σχεδόν κατεστραμμένο" από τις βiαιες μαχαιριές, δημοσιεύει η Daily Mail.

Τα δύο κορίτσια ήταν ορφανά και μεγάλωσαν σε ιδρύματα ενώ η Stefania το είχε σκάσει από το ορφανοτροφείο σε ηλικία 15 ετών.

Αστυνομική πηγή ανέφερε πως οι δύο αδερφές είχαν επισκεφτεί έναν 42χρονο άντρα όπου και εξελίχτηκε "ένα μεγάλο πάρτι. Τα μεσάνυχτα περίπου ο άντρας πήγε έξω για να αγοράσει επιπλέον ποτά, καθώς τους είχαν τελειώσει, και τότε η 19χρονη Elizaveta επιτέθηκε με μαχαίρι στην μικρότερη αδερφή της. Της έκοψε τα αυτιά, της έβγαλε τα μάτια και την μαχαίρωσε σε όλο της το σώμα.

Η 17χρονη Stefania Dubrovina


Μια φίλη της Stefania ισχυρίστηκε στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda πως "Η Elizaveta  ήταν πάντα "λίγο τρελή". Προσπαθούσε να γίνει το ίδιο λαμπερή με την μικρότερη αδερφής της, να αντιγράψει την εικόνα της, το ίδιο χρώμα μαλλιών μέχρι και το ίδιο κραγιόν. Υπάρχουν φωτογραφίες τους να είναι αγκαλιασμένες αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αδελφή ζήλευε τη νεώτερη".

Το περιστατικό συνέβη στις 24 Φεβρουαρίου και έγινε ευρέως γνωστό από τα διεθνή ηλεκτρονικά μέσα χθες. Τα στοιχεία του 42χρονου άντρα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Η 19χρονη Elizaveta Dubrovina