Breaking News

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή για τις καταγγελίες της Φιλοθέης Μωβ (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή στην εκπομπή "Tatiana Live" που απάντησε στις καταγγελίες της τελευταίας συζύγου του πατέρα του, Φιλοθέης Μωβ, η οποία ήταν νωρίτερα καλεσμένη στην εκπομπή.

Μετά το θάνατο του τραγουδιστή το σπίτι πέρασε στα παιδιά του αλλά η Φιλοθέη συνέχισε να μένει με αντάλλαγμα κάποια έξοδα του σπιτιού που ανέλαβε η ίδια αλλά και τη συντήρηση και την καθαριότητά του, όπως δήλωσε πρόσφατα.

Η Φιλοθέη Μωβ υποστηρίζει πως τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή άλλαξαν τις κλειδαριές του σπιτιού, στο οποίο συνέχισε να μένει μετά το θάνατο του Αντώνη Βαρδή, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να μπει ούτε για να πάρει τα πράγματά της.

Ο γιος του τραγουδιστή, ο οποίος παρενέβη στην εκπομπή και μίλησε τηλεφωνικά, υποστήριξε πως η Φιλοθέη Μωβ καθυστερούσε συνεχώς την αποχώρησή της από το σπίτι.

Όταν ο τραγουδιστής της είπε πως πρέπει να φύγει γιατί περιμένουν νέο μέλος στην οικογένεια και πρέπει να κάνουν χρήση του χώρου, εκείνη του απάντησε πως δεν πρόκειται ποτέ να φύγει.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που δήλωσε πως ο γάμος της Φιλοθέης Μωβ με τον πατέρα του έγινε δυόμιση μήνες πριν το θάνατο του και όχι δυο χρόνια όπως ισχυρίζεται η ίδια. Όπως είπε έχει και έγγραφο που το αποδεικνύει.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννη Βαρδή.