Breaking News

Παρέμβαση Καψή στο φινάλε της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έριξε αυλαία σήμερα η εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega".

Οι παρουσιαστές Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας, μετά το ξέσπασμά τους την Τρίτη για τους εργαζόμενους του καναλιού που είναι απλήρωτοι, δεν είπαν πολλά στην τελευταία εκπομπή της σεζόν.

"Ήρθε η ώρα" είπε ο Οικονομέας. "Ας μη πούμε τίποτα μωpέ, δεν βαριέσαι..." τόνισε από την πλευρά του Καμπουράκης. "Δηλαδή λες να πρωτοτυπήσουμε να μην πούμε τίποτε...;" ρώτησε ο Οικονομέας. Τελικά, απλά ευχήθηκαν και οι δύο στους τηλεθεατές καλό καλοκαίρι και η εκπομπή έκλεισε.


Νωρίτερα παρενέβη ο Μανώλης Καψής ο οποίος μίλησε στον αέρα για τον ρόλο που παίζουν οι τράπεζες στην ήδη δυσμενή οικονομική κατάσταση στο Mega.

"Το Mega έχει στους λογαριασμούς του 25 εκατομμύρια ευρώ ενώ - υπολειτουργούμε ουσιαστικά γιατί έχουμε συνέχεια απεργιακές κινητοποιήσεις - μπαίνουν κάθε μέρα στις τράπεζες από 3 έως 5 εκατομμύρια ευρώ έσοδα. Μας έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε εξ αυτού του λόγου τη δόση μας και είναι απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του Mega 2,5 μήνες. Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την ιστορία σε σχέση με τις τράπεζες. Προβληματιστείτε όλοι γιατί γίνεται αυτό από τις τράπεζες" είπε, μεταξύ άλλων, o διευθυντής ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του.