Breaking News

H Amber Heard χαρίζει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα τα 7 εκ. δολ. που πήρε από τον Johnny Depp

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H Amber Heard θα χαρίσει ολόκληρο το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων, που πήρε ως αποζημίωση από το διαζύγιό της με τον Johnny Depp, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που βοηθούν κακoποιημέvεs γυναίκες και άρρωστα παιδιά.

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, η 30χρονη αποκάλυψε ότι δωρίζει τα χρήματα στην American Civil Liberties Union και στο Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες, όπου εργάστηκε ως εθελόντρια για 10 χρόνια, όπως είπε. Τα χρήματα θα διαιρεθούν εξίσου μεταξύ των δύο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

"Τα χρήματα δεν έχουν σημασία για μένα προσωπικά και δεν είχαν ποτέ, παρά μόνο στο βαθμό που θα μπορούσα να τα δωρίσω για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ελπίζω να βοηθήσουν όσους είναι λιγότερο ικανοί να υπερασπιστούν τον εαυτό τους" είπε χαρακτηριστικά απαντώντας έμμεσα σε όσους την κατηγόρησαν ότι αποσκοπούσε σε οικονομικό όφελος από το διαζύγιο της με το διάσημο ηθοποιό.

Η Heard έκανε έτσι πράξη τα όσα υποσχέθηκε τις προηγούμενες ημέρες όταν και απέσυρε τα περιοριστικά μέτρα στον σύζυγό της.

H Amber Heard και ο Johnny Depp δήλωσαν διατεθειμένοι να προχωρήσουν το διαζύγιο και να τελειώσει σύντομα η υπόθεση. Η κοινή δήλωσή τους ανέφερε: "Η σχέση μας ήταν έντονα παθιασμέvη και μερικές φορές ασταθής, αλλά πάντα είχαμε αγάπη. Καμία από τις δύο πλευρές δεν προέβη σε ψευδείς κατηγορίες με σκοπό το οικονομικό κέρδος. Δεν υπήρξε ποτέ καμία πρόθεση για σωματική ή συναισθηματική βλάβη. Καμία. Η Amber εύχεται το καλύτερο για τον Johnny στο μέλλον και θα δωρίσει τα έσοδα από το διαζύγιο σε φιλανθρωπική οργάνωση".