Breaking News

Η έκπληξη του George Clooney όταν μαθαίνει για το χωρισμό της Jolie από τον Pitt (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο George Clooney ξαφνιάστηκε μπροστά στις κάμερες όταν τον ρώτησαν για την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Angelina Jolie από τον Brad Pitt καθώς δεν είχε ιδέα για το χωρισμό του φίλου του.

Ο  Clooney έμαθε την είδηση κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο CNN.

"Δεν το ήξερα. Αυτή είναι μια θλιβερή και ατυχής ιστορία για μια οικογένεια. Λυπάμαι πολύ που το ακούω" είπε στον Richard Roth.

Δείτε το βίντεο της Mirror.


Σύμφωνα με τη Mirror μια πηγή ισχυρίστηκε ότι "Η Angelina ήταν πολύ δυσαρεστημένη το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον σύζυγό της. Προσπάθησε σκληρά να σώσει το γάμο της για χάρη των παιδιών της αλλά η κατάσταση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο. Οι ζωές τους κινούνται πλέον προς εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις".

Άλλη πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε: "Πήρε την απόφαση να καταθέσει αίτηση διαζυγίου με μεγάλη δυσκολία αλλά αισθάνεται ότι είναι σωστή για το καλό των έξι παιδιών τους. Ακόμη λέει ότι ο Brad είναι η αγάπη της ζωής της αλλά τώρα προτεραιότητα έχουν τα παιδιά της. Η τελική απόφασή της πάρθηκε μόλις πριν από μία εβδομάδα. Ένα περιστατικό την οδήγησε σε αυτή την απόφαση".

Στο μεταξύ, ο Brad Pitt έσπασε τη σιωπή του και δήλωσε: «Είμαι πολύ λυπημένος από αυτό, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι η ευημερία των παιδιών μας».