Breaking News

Μένιος Σακελλαρόπουλος: «Έχασα το φως μου. Δεν έβλεπα τίποτα, μαύρο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στην εκπομπή "Tatiana Live" ήταν χθες το απόγευμα ο Μένιος Σακελλαρόπουλος ο οποίος, μεταξύ άλλων που είπε, αναφέρθηκε και σε ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε πρόσφατα με την υγεία του, όταν και έχασε την όρασή του για περισσότερο από δύο εβδομάδες.

«Ένας αδενοϊός μπήκε στο μάτι και άρχισε να τρώει τον κερατοειδή. Κόλλησε και το διπλανό μάτι και έκανε την ίδια ζημιά και μετά από ελάχιστες μέρες, τρεις - τέσσερις, δεν έβλεπα τίποτα, μαύρο. Με τάιζαν, μου έδιναν νερό, με περπατούσαν για να κάνω μπάνιο, μου έκαναν μπάνιο...» είπε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής.

Όπως τόνισε, μέσα από αυτή την κατάσταση κατανόησε τις ανάγκες των ανθρώπων με πρόβλημα όρασης ενώ έγραψε και βιβλίο στο οποίο μιλάει για την περιπέτεια με την υγεία του.

Επίσης ο γνωστός αθλητικογράφος μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει λόγω της δύσκολης κατάστασης που αντιμετωπίζει το Mega, κάτι που τον ανάγκασε να μαζέψει τα πράγματά του μετά από 1/4 του αιώνα αθλητικού ρεπορτάζ στο κανάλι. «Εκεί ήταν ένα πολύ έντονο πράγμα. Ναι έφυγαν δάκρυα, εννοείται» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Epsilon.