Breaking News

«Kiralik ask - Ενοικιαζόμενη αγάπη»: Νέα τουρκική σειρά στο Star

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Star θα εντάξει μια νέα τουρκική σειρά στο πρόγραμμά του. Πρόκειται για τη ρoμαvτική κομεντί «Kiralik ask - Ενοικιαζόμενη αγάπη» που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε για πρώτη φορά στην Ελλαδα τους Ελτζίν Σανγκού και Μπαρίς Αρντούτς.

Η υπόθεση της σειράς σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ:

Η Ντεφνέ (Ελτζίν Σανγκού) είναι ένα νέο και όμορφο κορίτσι που εργάζεται σαν σερβιτόρα και βοηθάει οικονομικά την οικογένειά της. Από τότε που πέθαναν οι γονείς της, ζει με τη γιαγιά, τον αδελφό και τη μικρή της αδελφή. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν λεφτά, η ζωή τους δείχνει να κυλάει ήρεμα και ειρηνικά. Ομως, τα πάντα θα έρθουν πάνω-κάτω όταν ο αδελφός της θα απαχθεί από τη μαφία εξαιτίας ενός χρέους του. Για να τον σώσει θα πρέπει να βρει 200.000 τουρκικές λίρες σε μόλις 24 ώρες. 

Από την άλλη, ο Ομέρ (Μπαρίς Αρντούτς) είναι πρόεδρος μιας μεγάλης εταιρείας με παπούτσια. Είναι έξυπνος, ήρεμος και πολύ εργατικός. Οταν οι γονείς του πέθαναν έπιασε δουλειά σ’ ένα τσαγκαράδικο, έμαθε πώς φτιάχνουν παπούτσια και μετά αποφάσισε να φτιάξει τη δική του επιχείρηση, μέχρι που έφτασε να γίνει μια διάσημη μάρκα. Παρόλο που προερχόταν από πλούσια οικογένεια, ο ίδιος δεν θέλησε ποτέ τα λεφτά του παππού του και ήθελε να σταθεί στα δικά του πόδια. Ζει έναν πειθαρχημένο τρόπο ζωής σαν να θέλει να ξεχάσει το παρελθόν: ξυπνάει νωρίς, πάει βαρκάδα, τρώει συγκεκριμένες τροφές συγκεκριμένες μέρες και δουλεύει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. 

Τα δύο νέα παιδιά θα γνωριστούν όταν ο Ομέρ θα πάει στο εστιατόριο όπου εργάζεται η Ντεφνέ. Εκείνος θέλει να ξεφύγει από τον αρραβώνα που του έχει διοργανώσει η θεία του, η Νεριμάν (Νεργκίς Κουμπασάρ), έτσι προσποιείται πως είναι το αγόρι της Ντεφνέ χωρίς την άδεια της τελευταίας. Μάλιστα, φιλάει την Ντεφνέ προκειμένου να πείσει την κοπέλα που επρόκειτο να αρραβωνιαστεί πως οι δυο τους ζουν έναν παράφορο έpωτα. Ο Ομέρ καταφέρνει να διαλύσει τον αρραβώνα, αλλά δεν ξέρει πως όλη τη σκηνή την έχει δει η θεία του. Η Νεριμάν πρέπει να βρει τρόπο να κάνει τον Ομέρ να παντρευτεί μέσα σε έξι μήνες προκειμένου ο πεθερός της να μην τους αποκληρώσει.