Breaking News

Νέα Υόρκη: Ο Παπακαλιάτης «λιώνει» στην εκπαίδευση την Καβογιάννη! (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανανεώνει συνεχώς το προφίλ του στο Instagram με υλικό από το ταξίδι του στην Αμερική ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μαζί με τη Μαρία Καβογιάννη, στα πλαίσια προώθησης  της ταινίας «Ένας άλλος Κόσμος - Worlds Apart».

Μετά τα μαθήματα που έκανε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος στην Καβογιάννη για τα κοινωνικά δίκτυα, οι δυο τους το έριξαν στη γυμναστική κάνοντας τρέξιμο, ποδήλατο και κωπηλασία. Βέβαια στο βίντεο φαίνεται μόνο η ηθοποιός να "λιώνει" στη γυμναστική καθώς ο Παπακαλιάτης κρατούσε την κάμερα.

Επίσης σε πιο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε ο Παπακαλιάτης φαίνονται και τα αποτελέσματα της εκπαίδευσης σχετικά με τα κοινωνικά δίκτυα.

"Και έτσι μετά από μία εβδομάδα εντατικής μελέτης η Μαρία τα έμαθε όλα για αυτόν τον κύριο Ινστα (σχεδόν όλα).." γράφει με χιούμορ στη λεζάντα. Ο κύριος Ινστα φυσικά δεν είναι άλλος από το Instagram! Δείτε τα απολαυστικά βίντεο...

Maria & the city... (Every morning routine for Maria on upper west) ny🇺🇸 #everydaylife #neiborhood #healthy #morning #forMaria

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις



Ελεύθερη στην 5th Avenue.Last minute shopping. #lastday #maria #ny🇺🇸 #5thavenue #running

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις