Breaking News

Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση ο σύζυγος της Kardashian - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χειροπέδες (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση βρίσκεται ο Kanye West, σύζυγός της Kim Kardashian, μετά από ένα "ψυχωσικό" επεισόδιο που είχε χθες το απόγευμα, κατά το οποίο φέρεται να έχασε τον έλεγχο του εαυτού του.

Ο γνωστός ράπερ βρέθηκε υπό «ψυχιατρική αξιολόγηση» στο UCLA Medical Center στο Λος Άντζελες αργά τη Δευτέρα, αναφέρει το TMZ ενώ ακύρωσε το υπόλοιπο της περιοδείας του, πους έχει τίτλο "Saint Pablo".

Φίλοι του είπαν στη DailyMail.com ότι η κρίση του προκλήθηκε από τα προβλήματα στο γάμο του με την Kim Kardashian, τη ρήξη του με τον Jay Z και τη μεγάλη ζήλια του απέναντι στη Beyoncé. Ο Kanye West παράλληλα φέρεται να είχε «σοβαρή στέρηση ύπνου» οπότε αποφασίστηκε ότι έπρεπε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο για την «υγεία του και την ασφάλειά του».


Πηγές πάντως αναφέρουν ότι ο ράπερ αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να του φορέσουν χειροπέδες. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η Kim Kardashian, η οποία βρισκόταν σε εκδήλωση στην Ανατολική Ακτή, επέστρεψε στο Λος Άντζελες με αεροπλάνο μόλις έμαθε τη σοκαριστική είδηση ​​της νοσηλείας του συζύγου της. Ωστόσο, κανείς δεν την είδε στο νοσοκομείο.

Πηγή: Daily Mail