Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 266 - 267, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 22/12/16 - Επεισόδιο 266: Η Έλσα γυρίζει στην Κύπρο και πηγαίνει κατευθείαν στο σπίτι του Μάνου, θέλοντας να μάθει πώς εξελίσσεται η σχέση του με τη Σοφία. Την ίδια ώρα, εκείνη αλλάζει το περιεχόμενο από το μπουκαλάκι με τα φάρμακα που παίρνει ο Μάνος. Ο Άλκης παγώνει όταν μαθαίνει πως παρόλο που το Κόμμα τους βγήκε πρώτο, ο ίδιος δεν βγήκε Βουλευτής. Η Μάρθα και ο Δήμος αντιδρούν έντονα με την Ελπίδα και τον Φοίβο, απαγορεύοντας κάθε επαφή μεταξύ τους. Ο Αντρέας προσπαθεί να ξεγελάσει τη Δάφνη πως βλέπει κανονικά. Η απογοήτευση του Άλκη, που δε βγήκε Βουλευτής, καταλήγει σε έντονο τσακωμό με την Κρίστη. Ο Δημήτρης φτάνει στην Κύπρο για να σταθεί στον Αντρέα. Όταν συναντιέται με τη Δάφνη δεν καταφέρνει να κρύψει τα αισθήματά του για εκείνη. Ο Μάνος τηλεφωνεί στη Σοφία για να την ευχαριστήσει για το διήμερο που πέρασαν, κάνοντας το σχέδιό της πιο εύκολο. Η Έλσα κρατάει την υπόσχεσή της και δε λέει ούτε στην Κρίστη πως η μητέρα της ζει. Όταν εκείνη της λέει πως ο Άλκης σήκωσε χέρι πάνω της, φρικάρει. Την ίδια ώρα, ο Άλκης διαβάζει τα αρνητικά σχόλια που γράφονται για εκείνον και προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ηρώ, η οποία με τη σειρά της προσπαθεί να πείσει τον Διαμαντίδη να μην τον εγκαταλείψουν.

Η Ελπίδα αντιδράει με τη Μάρθα, που την πιέζει να φύγουν για Αθήνα, καθώς θέλει να γνωρίσει καλύτερα τον Φοίβο. Και ο Φοίβος καυγαδίζει έντονα με τον Δήμο, που του απαγορεύει να έχει την παραμικρή σχέση με την κόρη της Μάρθας και ορκίζεται να σκοτώσει τον πατέρα του με τα ίδια του τα χέρια. Ο Πέτρος βάζει υποψίες στη Δάφνη πως κάποιοι παρακολουθούν τις κινήσεις τους. Την ίδια στιγμή, ο Σερέτης παραγγέλνει το κοκτέιλ φαρμάκων για τον Οδυσσέα και ταράζεται όταν παράλληλα φτάνει στο γραφείο του ένας φάκελος που περιέχει μέσα μια σφαίρα. Η όραση του Αντρέα παρουσιάζει προβλήματα, αλλά εκείνος προσποιείται πως βλέπει κανονικά. Η Δάφνη ευχαριστεί τον Δημήτρη που ήρθε για να συμπαρασταθεί στον φίλο του. Μέσα της όμως υποβόσκει έντονος εpωτισμός. Ο Άλκης, μην μπορώντας να αποδεχτεί την ήττα του, ψάχνει απεγνωσμένα για τα χαπάκια της Ηρώς. Η Έλσα λέει στην Κρίστη πως ό,τι κι αν αποφασίσει σχετικά με τον Άλκη, θα είναι δίπλα της. Η Μάρθα εκφράζει στον Πέτρο την ανησυχία της για την Ελπίδα και τον Φοίβο. Η Έλενα ζητάει από την Εύα να συναντηθούν. Ο Μάνος ταράζεται από ένα όνειρο που βλέπει. Η Σοφία διαβάζει το μήνυμα του Μάνου, πως του λείπει...


Παρασκευή 23/12/16 - Επεισόδιο 267: Η Έλσα βρίσκει στα πράγματα της Μαρίνας το κέρας της Αμάλθειας και αποφασίζει να την κάνει να γυρίσει και να τα ξαναβρεί με τον Μάνο. Η Κρίστη πηγαίνει στο γραφείο του Άλκη αποφασισμένη να του πει πως φεύγει από το σπίτι. Την ίδια ώρα, εκείνος παρακαλεί τον Διαμαντίδη να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Ο Χρήστος ενημερώνει τον Αντρέα πως μπορεί να βγει από το νοσοκομείο, παράλληλα όμως λέει στη Δάφνη πως το πρόβλημα με την όρασή του δεν έχει αποκατασταθεί και χρειάζεται διαρκή παρακολούθηση. Η Έλσα συναντάει τον Στέφανο αλλά επιμένει στην απόφασή της να μην είναι μαζί. Η Κρίστη εκφράζει στην Άννα την ανησυχία της για το πού βρίσκεται ο Άλκης. Εκείνη τη συμβουλεύει να μην του δώσει τη χαριστική βολή με την απόφασή της να χωρίσουν και να του δώσει λίγο χρόνο. Ο Άλκης περιφέρεται στο πάρκο πίνοντας, με τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών στραμμένα πάνω του. Η Δάφνη προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αντρέα, λέγοντας πως το πρόβλημα με τα μάτια του είναι προσωρινό. Ο Μάνος υποδέχεται στο σπίτι του τη Σοφία με τρυφερότητα κι εκείνη βρίσκει ευκαιρία να του αλλάξει το μπουκαλάκι με τα χάπια του.

Η Έλσα φτάνει στο σπίτι του Μάνου για να του δώσει το μενταγιόν της Μαρίνας. Ένας νοσοκόμος ενημερώνει τον Χρήστο πως οι εξετάσεις του Μάνου δεν είναι καλές. Ο Στέφανος λέει στην Κρίστη πού βρίσκεται ο Άλκης. Η Εύα συμβουλεύει την Έλενα να παρακολουθεί τον Πέτρο. Ο Αντρέας γυρίζει σπίτι. Ο Διαμαντίδης προτείνει στον Δήμο να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Άλκη, αλλά εκείνος αρνείται. Η Κρίστη βρίσκει τον Άλκη στο πάρκο σε κακά χάλια. Ο Πέτρος και ο Αντρέας αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο νέος αρχηγός των Μαχητών. Ο Σερέτης, που ακούει, σκέφτεται πως πρέπει να κινηθεί πιο γρήγορα και δραστικά πριν αποκαλυφθεί η σκοτεινή πλευρά του. Ο Άλκης αισθάνεται πως η Κρίστη θα τον εγκαταλείψει. Η Έλσα βλέπει τον Μάνο να ξεπροβοδίζει τη Σοφία με ένα φιλί και του δίνει το κέρας της Αμάλθειας, εκφράζοντας την απογοήτευσή της που ξεπέρασε τόσο γρήγορα τη Μαρίνα. Ο Χρήστος απορεί που οι εξετάσεις του Μάνου δεν είναι καλές και λέει στη Σοφία πως στο εξής θα παρακολουθεί στενά τη θεραπευτική μέθοδο που ακολουθεί μαζί του. Η Έλσα καταλαβαίνει πως ο Μάνος αρχίζει να εpωτεύεται τη Σοφία και έμμεσα του λέει πως ίσως η Μαρίνα ζει.

Ο Πέτρος και ο Αντρέας προβληματίζονται για τον τρόπο που τους παρακολουθούν οι Μαχητές, ενώ η Δάφνη ανησυχεί για την ασφάλεια του Οδυσσέα. Ο Άλκης συνθέτει τα κομμάτια του παζλ από την προετοιμασία του για την πολιτική μέχρι τον τραυματισμό του και συνειδητοποιεί πως ο Δήμος και ο Διαμαντίδης κρύβονται πίσω από την επίθεση εναντίον του. Η Ηρώ επιμένει να κατεβάσουν ξανά τον Άλκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Διαμαντίδη, που την εκβιάζει με στοιχεία, που έχει για εκείνη από το παρελθόν της. Ο Δημήτρης λέει στον Αντρέα τις πληροφορίες του πως οι Μαχητές πιέζουν για το στικάκι και εκφράζει την ανησυχία του πως κι εκείνος και η Δάφνη κινδυνεύουν. Η Άννα έχει κανονίσει να συναντηθεί με τον Δήμο και πηγαίνει το παιδί στην Κρίστη. Ο Φαίδωνας ξεφεύγει της προσοχής του Άλκη και βάζει στο στόμα του ένα χάπι. Ο διευθυντής του σταθμού προτείνει στον Μάνο να προσθέσει στην εκπομπή του ανοιχτή συνομιλία με τους ακροατές του. Την ίδια ώρα, έρχεται ο Χρήστος και τον ενημερώνει πως οι εξετάσεις του δεν είναι καλές...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ