Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 7, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έγινε διόρθωση στα βίντεο: Ο Κεμάλ απογοητευμένος, μετά την πλεκτάνη που του έστησε ο Εμίρ ώστε να πιστέψει ότι η Ντενίζ δεν είναι κόρη του, αποφασίζει να προχωρήσει τη ζωή του με την Ασού.

Ο πατέρας του Εμίρ εξοργίζεται που ο γιος του δίνει στη Νιχάν το 50% των μετοχών της εταιρείας και πηγαίνει σε έξαλλη κατάσταση σπίτι του, ζητώντας του εξηγήσεις. Η τελική απόφαση για τις μετοχές θα παρθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

Ο Ταρίκ ζητάει την οικονομική βοήθεια του Εμίρ ο οποίος όμως του λέει ότι για να το κάνει πρέπει πρώτα να του αποδείξει ότι είναι στο πλευρό του.

Η Νιχάν συναντιέται τυχαία με τον Κεμάλ και του ξαναρίχνει ευθύνες για το θάνατο του Οζάν. Για τη συνάντησή τους μαθαίνει ο Εμίρ που δείχνει στη Νιχάν τη βiαιη πλευρά του, απειλώντας την ότι αν το ξανακάνει θα έχει άσχημες συνέπειες.

Ο Κεμάλ, που έμαθε ότι ο Τουφάν έστειλε στον Οζάν τις φωτογραφίες που δείχνουν τη Ζεϊνέπ μαζί με τον Εμίρ, πάει στο σπίτι του για να τις πάρει, αγνοώντας ότι βρίσκεται εκεί και η Ασού η οποία κρύβεται και δεν γίνεται αντιληπτή. Τελικά ο Κεμάλ παίρνει τις φωτογραφίες και φεύγει ενώ ο Τουφάν πιέζει την Ασού να μη φύγει από τη ζωή του...

...Η Νιχάν δέχεται σε φάκελο τις φωτογραφίες και συγκλονισμένη της δείχνει στη Λεϊλά, πιστεύοντας ότι είναι η αιτία που αυτοκτόνησε ο αδερφός της. Αργότερα ο Κεμάλ δίνει στη Νιχάν το γράμμα που έστειλε ο Οζάν στη Ζεϊνέπ ενώ στη συνάντησή τους οι δυο τους δείχνουν να έρχονται κοντά μετά από πολύ καιρό....

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 7ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (42ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία). Τα βίντεο αντικαταστάθηκαν καθώς από λάθος είχαν ανεβεί στο youtube τα ίδια με το προηγούμενο επεισόδιο. Αυτά είναι τα κανονικά για το επεισόδιο 7.










Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ