Breaking News

Mε αυτές τις λέξεις πέθανε η Βίκυ Μοσχολιού... Η τελευταία επιθυμία της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κόρη της αείμνηστης Βίκυς Μοσχολιού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά" για τη μητέρα της και την τελευταία επιθυμία της πριν φύγει από τη ζωή.

«Τα ωραιότερα Χριστούγεννα ήταν σαφώς τότε που τα πέρναγα με τη μητέρα μου. Αν ήταν εδώ θα της έλεγα ένα μεγάλο "σ' αγαπώ". Για μένα και την αδερφή μου δεν έχει φύγει. Τα Χριστούγεννα που δεν θα ήθελα ποτέ να έχω στο μυαλό μου είναι από τότε που αρρώστησε. Τρία χρόνια περάσαμε πολύ δύσκολα. Έκανε χημειοθεραπείες. Αυτά δεν θα' θελα ούτε να τα θυμάμαι» είπε η Ευαγγελία Δομάζου.

Και πρόσθεσε συγκινημένη: «Η μητέρα μου άφησε μία ευχή πριν πεθάνει και μένα και της αδερφής μου. Να κάνουμε ελεημοσύνη στον κόσμο. Έτσι πορεύομαι, έτσι μεγαλώνω το παιδί μου. Να αγαπάει ο ένας τον άλλο ρε παιδιά, ο κόσμος το έχει μεγάλη ανάγκη σήμερα και όποιος μπορεί να βοηθάει. Να δίνει ένα χέρι βοήθειας στον άλλο. Η τελευταία επιθυμία της μαμάς μου ήταν να είμαστε αγαπημένες με την αδελφή μου και να κάνουμε ελεημοσύνη στον κόσμο. Έτσι πέθανε, με αυτές τις λέξεις»...