Breaking News

Αντρέας Γεωργίου και Δήμητρα Ματσούκα στο «Όλα Ξεκόλλα» (10-1-2017)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεταξύ των καλεσμένων του Θέμου Αναστασιάδη και της Δούκισσας Νομικού, στο «Όλα Ξεκόλλα», το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου, ήταν ο Αντρέας Γεωργίου και η Δήμητρα Ματσούκα. Δείτε στα βίντεο του Ant1 ολόκληρες τις συνεντεύξεις τους...

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός μίλησε για το "Μπρούσκο" και για τον αντίκτυπο που έχει στη ζωή του η επιτυχία που σημειώνει για 4η τηλεοπτική σεζόν η σειρά του Ant1 ενώ αποκάλυψε και τα μελλοντικά τηλεοπτικά του σχέδια.


Η εκρηκτική ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Ωραία μου κυρία», αποκάλυψε ότι για μικρό χρονικό διάστημα έχει πάει σε ψυχολόγο ενώ αναφερόμενη στον Αλέξη Τσίπρα είπε:

«Έχω πει τόσα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία. Έκανα Instagram για να κάνω την καμπάνια. Δεν σας δουλεύω, αυτή είναι η αλήθεια. Πίστεψα πολύ... παρασυρθήκαμε είναι η αλήθεια. Μου ήταν παρά πολύ συμπαθής (ο Αλέξης Τσίπρας). "Έσπασε" μέσα μου όταν κατάλαβα ότι αυτό το ΟΧΙ δεν είχε στην πραγματικότητα καμία ουσία. Αισθάνομαι ότι και ο Τσίπρας δεν πρέπει να είναι ευτυχής όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα. Νομίζω ότι πρέπει να είναι πολύ ανήσυχος».