Breaking News

Εκτροχιασμός τρένου στην Ινδία με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τουλάχιστον 36 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένα τρένο εκτροχιάστηκε στο κρατίδιο Andhra Pradesh, στην νοτιοανατολική Ινδία, σύμφωνα με τις Αρχές.

Δεν είναι σαφές ακόμη τι προκάλεσε τον εκτροχιασμό του τρένου. Το δυστύχημα συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, στη διαδρομή από Jagdalpur προς Bhubaneswar.

Όπως μεταδίδει το BBC, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι στα συντρίμμια του τρένου και οι διασώστες ανησυχούν ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί.


Ο επικεφαλής της σιδηροδρομικής East Coast Railway δήλωσε ότι οι περισσότεροι από 50 τραυματίες μεταφέρθηκαν σε δύο κοντινά νοσοκομεία. Άλλα διεθνή πρακτορεία κάνουν λόγο για τουλάχιστον 100 τραυματίες.


Τα σιδηροδρομικά ατυχήματα είναι σύνηθες φαινόμενο στην Ινδία καθώς ένα μεγάλο μέρος του παλαιού σιδηροδρομικού εξοπλισμού παρουσιάζει πολλά προβλήματα.

Τον περασμένο Νοέμβριο, περισσότεροι από 140 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε εκτροχιασμό στο βόρειο κρατίδιο Uttar Pradesh. Το Μάρτιο του 2015, επίσης στο Uttar Pradesh, σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 150.