Breaking News

Λουκάς Γιώρκας - Έλενα Ράπτη: Σενάρια και φήμες για τους λόγους που χώρισαν (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο χωρισμός τους ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες μέρες και προκάλεσε αίσθηση καθώς έδιναν την εικόνα ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού.

Χαρακτηριστικά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η Έλενα Ράπτη μαζί με εθελοντές της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» βρέθηκαν στο πάρκο ψυχαγωγίας της Τεχνόπολης στο Γκάζι. Σε δηλώσεις της τότε είχε επισημάνει τον ενεργό ρόλο του Λουκά Γιώρκα, μιλώντας για τον τραγουδιστή με τα καλύτερα λόγια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Ciao υπήρξε θέμα απιστίας από την πλευρά του τραγουδιστή με 25χρονη. Η Ράπτη είδε τα μηνύματα στο κινητό του και το αποτέλεσμα ήταν να χωρίσουν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού από τα μηνύματα δεν φάνηκε να έχει προχωρήσει πολύ η σχέση του τραγουδιστή με τη μελαχρινή θαυμάστρια ωστόσο η βουλευτής δεν μπόρεσε να το συγχωρήσει και του ζήτησε να μείνουν χωριστά για κάποιο διάστημα. 

Οι φήμες θέλουν τη σχέση να περνάει κρίση από το φθινόπωρο. Πριν λίγο καιρό η Ράπτη αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα, γεγονός που ερμηνεύτηκε ως μια προσπάθεια να σώσει τη σχέση τους. Από το φιλικό τους περιβάλλον λένε ότι μετά από κάθε κρίση που περνούσαν έβγαιναν και πιο δυνατοί όμως αυτή τη φορά ο χωρισμός τους δείχνει οριστικός.

Ωστόσο η Ανθή Βούλγαρη από την εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω" εξέφρασε τη διαφωνία της με το ρεπορτάζ του περιοδικού.

Όπως είπε το ζευγάρι συζούσε στη Θεσσαλονίκη καθώς ο Λουκάς Γιώρκας εμφανιζόταν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Εκείνη την περίοδο οι δυο τους άρχισαν να έχουν κάποιες τριβές που προέκυψαν από τα διαφορετικά ενδιαφέροντα που έχει ο καθένας αλλά και από το διαφορετικό ωράριο στο καθημερινό τους πρόγραμμα. 

Τον τελευταίο καιρό γίνεται προσπάθεια επανασύνδεσης αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς, πρόσθεσε η  Ανθή Βούλγαρη.