Breaking News

Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου του Άκη Τσοχατζόπουλου για την υγεία του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόσφατα ο Δήμος Βερύκιος, μέσα από την εκπομπή "Happy Day", αποκάλυψε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος βρίσκεται σε άθλια κατάσταση στη φυλακή.

«Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τις φυλακές του Κορυδαλλού. Ένα τηλεφώνημα από έναν ποινικό κρατούμενο, μεγάλο όνομα ο οποίος μου είπε το εξής: "Εγώ σας προειδοποιώ, ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας". Τηλεφωνώ και μαθαίνω ότι τα πόδια του Άκη πυοραγούν. Βρίσκεται σε άθλια κατάσταση η υγεία του. Έχει ναι μεν πνευματική διαύγεια αλλά είναι στα μαύρα του τα χάλια» είπε ο δημοσιογράφος.

Λίγο πριν την κατάθεση της τέταρτης αίτησης αποφυλάκισης, ανάλογη κατάσταση, σχετικά με την υγεία του πρώην υπουργού, περιέγραψε και ο συνήγορός του, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Αποκαλυπτικά".

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε τα αγγειακά του προβλήματα έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν πρήξει τα πόδια του και να σπάσουν οι φλέβες. Ό,τι κι αν φορέσει, από κάλτσα μέχρι παντόφλα, σε διάστημα 10 λεπτών γίνεται μούσκεμα από το νερό, τα αίματα και το πύον και οι κοριοί που υπάρχουν στη φυλακή βρίσκουν ευχάριστο έδαφος. Οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς. Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να ζει για αρκετό χρονικό διάστημα σε ένα αποστειρωμένο περιβάλλον μέχρι να επανακάμψει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ιωάννης Παγορόπουλος.

Δείτε το βίντεο.