Breaking News

Rising Star - The Teams Special Episode (22-1-2017) - Οι ομάδες των κριτών

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 22 Ιανουαρίου το ξεχωριστό επεισόδιο "Rising Star - The Teams Special Episode", μία εβδομάδα πριν την έναρξη των "Duels", στο οποίο οι κριτές επέλεξαν τους παίκτες για τις ομάδες τους.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ant1, στο special επεισόδιο έγινε παράλληλα και μία αναδρομή στα "Live  Auditions" για να ξαναθυμηθούμε τις εμφανίσεις που κατάφεραν να ξεσηκώσουν κοινό και κριτές.

Οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν με επιτυχία τα "Live Auditions" χωρίστηκαν σε 4 ομάδες και ο κάθε κριτής ανέλαβε από μία. Η κάθε ομάδα απαρτίζεται από 16 διαγωνιζόμενους.

Για την επιλογή των παικτών, στο 6ο Live, ο κάθε κριτής τράβηξε από μία καρτέλα, για τη σειρά με την οποία θα έκαναν την επιλογή, ανάμεσα στους 16 παίκτες που συγκέντρωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά αναμετρώμενοι με τον τοίχο του Rising. Θυμηθείτε ΕΔΩ.

Μετά και την προβολή του ειδικού επεισοδίου, οι ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής:


Στην επόμενη φάση του "Rising Star", στα "Duels",  ο πήχης ανεβαίνει, ο ανταγωνισμός μεταξύ των κριτών ξεκινά με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο  και η συνέχεια του μουσικού talent show είναι γεμάτη προκλήσεις για τους κριτές και τις ομάδες τους.