Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 333 - 334, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 27/3/17 - Επεισόδιο 333: Η Μαρίνα στέλνει mail στον Μάνο ως «Θάλεια». Η Σοφία, που το βλέπει, ζητάει από τον Μάνο να της μιλήσει για αυτή τη γυναίκα. Η Δάφνη επιστρέφει στο σπίτι και βλέπει τον Δημήτρη. Όταν εκείνος δεν πείθεται για τις εξηγήσεις, που του δίνει για την απουσία της, της δίνει και πάλι πίσω τα κλειδιά και φεύγει. Την ίδια ώρα και η Ελίζα εκφράζει στον Αντρέα την ανασφάλειά της για τις ώρες που εκείνος λείπει από κοντά της, αλλά ο Αντρέας την καθησυχάζει. Ο Κίμωνας βγάζει τις γάζες από το καμένο πρόσωπο της Κρίστης και της υπόσχεται πως θα την κάνει όπως πριν. Η Μάρθα αναστατώνεται όταν ξυπνάει και δεν βρίσκει τον Πέτρο. Η είδηση για την ομολογία του Παυλή διαρρέει στα Μέσα, γεμίζοντας ικανοποίηση τη Δάφνη και τον Αντρέα, που ανταλλάσσουν μεταξύ τους ευχάριστα μηνύματα. Ο Μάνος προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για την τύχη του Στέφανου. Η Σοφία μπαίνει στον πειρασμό και διαβάζει όλα τα mail που της «Θάλειας» και του Μάνου.

Την ίδια στιγμή έρχεται η Έλσα, που προσπαθεί να πείσει τη Σοφία πως η σχέση της με τον Μάνο δεν έχει μέλλον. Η Κρίστη παίρνει το εξιτήριό της και είναι έτοιμη να γυρίσει στο σπίτι της, αλλά πριν θέλει να επισκεφτεί τη μικρή Αύρα. Ο Χρήστος της λέει πως το κορίτσι έφυγε από τη ζωή, αλλά ευτυχισμένη, καθώς η τελευταία της επιθυμία ήταν να τραγουδήσει το ίνδαλμά της αποκλειστικά για εκείνη. Η Σύλβια καραδοκεί έξω από το σπίτι της Κρίστης. Η Ελίζα προτείνει στον Αντρέα να πάνε μια εκδρομή, αλλά εκείνος προφασίζεται φόρτο δουλειάς. Η Δάφνη πηγαίνει στο ξενοδοχείο του Δημήτρη και σοκάρεται όταν εκείνος της λέει πως δεν μπορούν να είναι μαζί. Ο Αντρέας από την άλλη, νιώθει αφόρητη πίεση από τη στάση της Ελίζας, ωστόσο υπόσχεται πως θα προσπαθήσει να βρει περισσότερο χρόνο για τους δυο τους. Η Κρίστη επιστρέφει στο σπίτι με την Άννα και τον Κίμωνα, χωρίς κανείς να έχει αντιληφθεί την παρουσία της Σύλβιας. Η Κρίστη εντυπωσιάζεται με την υποδοχή που της έχει ετοιμάσει η Άννα, ενώ ο Κίμωνας φεύγει, αφού πρώτα τη βάζει να του υποσχεθεί πως δε θα βγάλει τις γάζες από το πρόσωπό της.

Ο Άλκης ετοιμάζεται να επισκεφτεί την Κρίστη μαζί με τον Φαίδωνα. Η Έλσα εκφράζει στον Μάνο τις τύψεις της που άφησε τον Στέφανο να φύγει και παράλληλα την αγωνία της για το αν είναι καλά. Η Μάρθα ενημερώνει τη Δάφνη για την άσχημη κατάσταση του Πέτρου. Η Ελίζα δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι ο Αντρέας λείπει συνέχεια από κοντά της. Ο Αντρέας ακούει τη Δάφνη που λέει στη Μάρθα ότι έχει προβλήματα με τον Δημήτρη. Η Σύλβια είναι έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα της Κρίστης, όταν φτάνει ο Άλκης με τον Φαίδωνα. Όταν ο μικρός βλέπει τις γάζες στο πρόσωπο της Κρίστης, αντιδράει κι εκείνη ζητάει από τον Άλκη να φύγουν. Η Κρίστη δεν κρατάει την υπόσχεσή της και βγάζει τη γάζα από το πρόσωπό της. Ο Κίμωνας ανταλλάσσει απόψεις με συναδέρφους του με όλες τις πλευρές να είναι επιφυλακτικές για την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς που έχει προκληθεί στην Κρίστη...


Τρίτη 28/3/17 - Επεισόδιο 334: Η Μάρθα επικοινωνεί με έναν φίλο της χημικό, και του ζητάει να φτιάξει κάποιο φάρμακο για τον Πέτρο. Η Σοφία μιλάει με τη Νεφέλη, αλλά της κρύβει πως η Θεανώ είναι στη φυλακή. Ο Μάνος προτείνει στη Σοφία να πάρουν τη Νεφέλη μαζί τους στο σπίτι του. Ο Στέφανος επιστρέφει στην Κύπρο τραυματισμένος και βαθιά σοκαρισμένος. Ο Αντρέας ζητάει από τον Δημήτρη να συναντηθούν. Ο Άλκης γυρίζει στο γραφείο του και βρίσκει την Ηρώ που μαζεύει τα πράγματά της. Ο Δημήτρης ξαφνιάζεται με τον Αντρέα, που του ζητάει να εμπιστευτεί τη Δάφνη και να γυρίσει κοντά της. Η Άννα συμβουλεύεται τη Μάρθα για το πώς να ηρεμήσει την Κρίστη, μετά από τον πανικό που έπαθε βλέποντας το πρόσωπό της. Ο Άλκης δεν καταφέρνει να πείσει την Ηρώ να μείνει κοντά του. Ο Στέφανος επιστρέφει σπίτι του, όπου τον περιμένει η Έλσα. Ο Μάνος ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου για το πώς θα μπορέσει να αναιρέσει την καταγγελία που έκανε στη Σοφία. Ο Αντρέας, προσποιούμενος πάντα τον τυφλό, ζητάει από τον Σερέτη πληροφορίες για τον Διαμαντίδη. Εκείνος κάνει πως δεν τον γνωρίζει. Η Εύα κάνει ένα ρεπεράζ στις αποθήκες όπου ο Σερέτης διακινεί τα εμπορεύματά του.

Η Έλσα δεν καταφέρνει να ηρεμήσει τον Στέφανο. Ο Δημήτρης λέει στη Δάφνη πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά της. Η Άννα με την Κρίστη βγαίνουν από το σπίτι και αντικρίζουν τη Σύλβια νεκρή έξω από την πόρτα τους. Ο Μάνος λέει στη Διευθύντρια του νοσοκομείου πως η καταγγελία του για τη Σοφία είναι ανυπόστατη. Η Κρίστη και η Άννα καλούν ασθενοφόρο για τη Σύλβια. Η Δάφνη νιώθει ευτυχισμένη που τα ξαναβρήκε με τον Δημήτρη, ωστόσο καταλαβαίνει πως ο Αντρέας ήταν εκείνος που τον επηρέασε για την απόφασή του. Ο Αντρέας χακάρει τους λογαριασμούς του Διαμαντίδη και βλέπει μεγάλη εισροή χρημάτων. Η Ελίζα λέει στον Αντρέα πως αποφάσισε να πάει μόνη της στην εκδρομή κι εκείνος την παροτρύνει να το κάνει. Εκείνη τρελαίνεται με την απάθειά του και καταλήγουν σε έντονο καυγά με τον Αντρέα να νιώθει πως η Ελίζα τον τεστάρει. Η Έλσα ακολουθεί τον Στέφανο σε κάθε του βήμα, χωρίς εκείνος να την έχει αντιληφθεί. Ο Μάνος λέει στην Επιτροπή του νοσοκομείου πως ό,τι είπε για τη Σοφία, ότι σιγά-σιγά τον οδηγούσε στο θάνατο, ήταν ψέματα. Η Επιτροπή δεσμεύεται να επανεξετάσει την υπόθεση. Η Σοφία προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Θεανώ στη φυλακή, όμως εκείνη αρνείται να της μιλήσει...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ