Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 341 - 342, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 6/4/17 - Επεισόδιο 341: Ο Αντρέας και η Δάφνη δείχνουν να ανακουφίζονται αφού το πρόγραμμα της Δίωξης δεν καταφέρνει να καθαρίσει το υλικό από το laptop του μπράβου των «Μαχητών». Ο Πέτρος ζητάει και πάλι από τη Μάρθα να τον βοηθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του. Εκείνη σοκάρεται και του λέει να το βγάλει από το μυαλό του. Ο Σερέτης τηλεφωνεί στη Δάφνη και της ζητάει να συναντηθούν στο σπίτι του. Ο Αντρέας λέει στην Ελίζα πως θα ζητήσει από τη Δάφνη να επισπεύσουν τη διαδικασία του διαζυγίου για να φτιάξουν τη δικιά τους οικογένεια. Η Έλσα επιστρέφει στο σπίτι του Μάνου μέσα σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση και από τις δύο πλευρές. Η Σοφία επιστρέφει στη δουλειά της στο νοσοκομείο. Η μέρα για την επέμβαση της Κρίστης έφτασε. Ο Άλκης την επισκέπτεται για να της ευχηθεί και ταράζεται όταν η Κρίστη του λέει πως πρέπει να βγάλουν το διαζύγιό τους.

Η Δάφνη πηγαίνει στο σπίτι του Σερέτη και σοκάρεται όταν την υποδέχεται η Εύα. Ο Αντρέας ακούει τη γραμματέα του Σερέτη που μιλάει με κάποιον για το καθάρισμα των αρχείων του μπράβου των «Μαχητών». Η Δάφνη δίνει στον Σερέτη το υλικό που κατάφερε να καθαρίσει, όπου δε διακρίνεται το πρόσωπό της. Φεύγοντας από το σπίτι, ο Σερέτης ρωτάει την Εύα αν πείστηκε πως η Δάφνη δεν έχει πράγματι σχέση με το θάνατο του μπράβου. Η Μάρθα δίνει στην Κρίστη ένα προσωπικό αντικείμενο της Αύρας για να πάρει δύναμη. Ο Αντρέας ζητάει από τη Δάφνη να συναντηθούν. Ο Μάνος και η Σοφία αποφασίζουν να ζητήσουν από τον Στέφανο να τους παντρέψει. Ο Στέφανος σαστίζει με την πρότασή τους. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως ο Σερέτης έχει δώσει το υλικό του laptop και σε κάποιον εξωτερικό συνεργάτη. Στη συνέχεια, η Δάφνη ταράζεται με την πρόταση του Αντρέα να προχωρήσουν στο διαζύγιό τους. Η Εύα εκφράζει στον Σερέτη τη βεβαιότητά της πως η Δάφνη δεν μπορεί να έχει σχέση με τη δολοφονία του μπράβου.

Η Κρίστη μπαίνει στο χειρουργείο. Η Δάφνη λέει στον Δημήτρη την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο με τον Αντρέα. Ο Δημήτρης αρχίζει να κάνει όνειρα για το κοινό τους μέλλον. Ένα έκτακτο περιστατικό στο νοσοκομείο, δίνει τη δύναμη στη Σοφία να επαναφέρει στη ζωή έναν ασθενή, φέρνοντας λύτρωση στην ψυχή της. Ο Άλκης λέει ψέματα στην Ηρώ πως εκείνος ζήτησε το διαζύγιο στην Κρίστη και τώρα ονειρεύονται τον δικό τους γάμο. Η επέμβαση στο πρόσωπο της Κρίστης γεμίζει άγχος και αγωνία τον Κίμωνα. Η Έλενα στέλνει mail στη Δάφνη από τη Ρώμη. Η Νεφέλη ψάχνει για το φόρεμα που θα φορέσει στο γάμο της μητέρας της. Ο ενθουσιασμός της μικρής γεμίζει συγκίνηση τη Σοφία, που νιώθει επιτέλους να παίρνει πίσω τη ζωή της. Η προϊσταμένη του μαιευτηρίου στην Αθήνα ενημερώνει τη Μαρίνα πως είναι έτοιμη να βγει με τον νεογέννητο γιο της. Μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια της Δίωξης να καθαρίσει το υλικό από το σπίτι του μπράβου των «Μαχητών», ο Σερέτης λέει στον Αντρέα πως θα το στείλει και στη Europol...Παρασκευή 7/4/17 - Επεισόδιο 342: Ο Μάνος βλέπει στο δρόμο μια γυναίκα, που μοιάζει με τη Μαρίνα και ταράζεται. Στη συνέχεια, εκμυστηρεύεται στον Στέφανο πως αν δεν υπήρχε η Νεφέλη, δε θα παντρευόταν τη Σοφία. Η Μάρθα καθησυχάζει τη Δάφνη για τη θεραπεία του Πέτρου, που λειτουργεί. Στη συνέχεια, η Δάφνη τους ενημερώνει για τη σχέση της Εύας και του Σερέτη. Ο Πέτρος εκφράζει την ανησυχία του πως η Δάφνη μπορεί να κινδυνεύει. Η Δάφνη λέει στη Μάρθα για την απόφαση του Αντρέα να πάρουν διαζύγιο. Η Μάρθα καταλαβαίνει πως η Δάφνη τρέφει ακόμα αισθήματα για εκείνον. Η επέμβαση της Κρίστης είναι σε εξέλιξη, ενώ η Έλσα και η Άννα περιμένουν ανήσυχες. Την ίδια ώρα, φτάνει και ο Άλκης. Η Άννα οργίζεται. Η Ηρώ εργάζεται στο γραφείο του Άλκη, όταν έρχεται ο Διαμαντίδης. Αμηχανία και από τις δύο πλευρές, με τον Διαμαντίδη να της λέει στη συνέχεια πως σέβεται την απόφασή της να είναι και πάλι με τον Άλκη. Ωστόσο, μέσα του ορκίζεται εκδίκηση. Ο Μάνος ενημερώνει τη Σοφία πως όλα είναι έτοιμα για τον γάμο τους, που θα γίνει σε τρεις εβδομάδες. Η Σοφία πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα αποφασίζει πως τώρα που θα βγει από το μαιευτήριο, θα γυρίσει στην Κύπρο μαζί με το μωρό. Η Δάφνη τρομοκρατείται όταν ο Αντρέας την ενημερώνει για την απόφαση του Σερέτη να στείλει το υλικό στη Europol. Η Έλσα εκπλήσσεται όταν ο Στέφανος της λέει πως ο Μάνος του ζήτησε να τον παντρέψει με τη Σοφία. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα επικοινωνεί μαζί της. Η Ελίζα μιλάει στον Αντρέα για τα παιδικά της χρόνια, δείχνοντας πόσο ανάγκη έχει να πιστέψει στη δικιά τους σχέση. Ο Αντρέας νιώθει για άλλη μία φορά εγκλωβισμένος. Και ο Δημήτρης κάνει σχέδια για το μέλλον του με τη Δάφνη, ενώ της δηλώνει πως αν τη χάσει είναι ικανός για όλα. Το χειρουργείο της Κρίστης τελείωσε και η Άννα ικετεύει τον Κίμωνα να μην αφήσει την κόρη της, χάρη στα καπρίτσια του Άλκη. Η Σοφία σχεδιάζει τον γάμο της, ενώ ο Μάνος δείχνει να μη συμμετέχει στον ενθουσιασμό της. Ο Άλκης ακούει καχύποπτα την Ηρώ, που του μεταφέρει την αξιοπρεπή στάση του Διαμαντίδη σχετικά με την απόφασή της να είναι μαζί του. Η Κρίστη βρίσκεται στην ανάνηψη και ο Κίμωνας την ενημερώνει πως σε δεκαπέντε μέρες θα φανεί το αποτέλεσμα της επέμβασης.

Η Δάφνη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον δικηγόρο και σκοτεινιάζει καθώς ήρθε η ώρα να μπουν οι υπογραφές στο διαζύγιό της με τον Αντρέα. Ο Δημήτρης, που το διακρίνει, αντιδράει έντονα. Η Σοφία δοκιμάζει νυφικό για τον γάμο, την ίδια ώρα που η Μαρίνα προσγειώνεται στην Κύπρο. Η Μάρθα δίνει στον Γρηγορίου τις νέες εξετάσεις του Πέτρου, που φανερώνουν την καλυτέρευση της υγείας του και ξαφνιάζεται όταν εκείνος της λέει πως αν ο Πέτρος είναι καλύτερα θα πρέπει να γυρίσει στη φυλακή. Η Έλσα υποδέχεται τη Μαρίνα και το μωρό σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, ενώ ο Στέφανος θα την οδηγήσει στο καινούργιο της σπίτι. Η Europol δεν κατάφερε να καθαρίσει περισσότερο το υλικό του Βασιλείου, αλλά η Εύα προτείνει στον Σερέτη να στήσουν μια παγίδα στη Δάφνη. Οι μέρες περνούν και ο Αντρέας επισκέπτεται τη Δάφνη για να συμφωνήσουν για τους όρους του διαζυγίου, ενώ βρίσκονται και οι δύο κάτω από ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση. Η Κρίστη βγάζει τις γάζες από το πρόσωπό της και εκπλήσσεται ευχάριστα, που τίποτα δεν άλλαξε πάνω της. Ωστόσο βγάζει την πίκρα της στον Κίμωνα, που επιμένει να χωρίσουν. Η Δάφνη και ο Αντρέας δεν μπορούν να υπογράψουν τα χαρτιά του διαζυγίου και υποκύπτουν ξανά στο πάθos που νιώθει ο ένας για τον άλλον...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ