Breaking News

Μαρία Τσανγκ: Η αδερφή του Ορέστη από το Survivor στο «Όλα Ξεκόλλα» (13-3-2017)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την αδερφή του 27χρονου Ορέστη Τσανγκ που συμμετέχει στο Survivor, υποδέχτηκαν στο πλατό του «Όλα Ξεκόλλα» ο Θέμος Αναστασιάδης και η Δούκισσα Νομικού, το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαρτίου.

«Η καταγωγής μας είναι από την Κίνα αλλά έχουμε γεννηθεί και έχουμε μεγαλώσει στην Ελλάδα. Είμαστε βαφτισμένοι όλοι χριστιανοί ορθόδοξοι. Γεννήθηκα Δεκαπενταύγουστο και με ονόμασαν Μαρία. Οι γονείς μου είναι θαυμαστές του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και κάπως έτσι τους ήρθε η ιδέα να βάλουν ένα αρχαιοελληνικό όνομα στον αδερφό μου» είπε, μεταξύ άλλων.

Η όμορφη 23χρονη μίλησε για τον αδερφό της ο οποίος μετά τις 4 νίκες για την προσωπική ασυλία έχει μπει στο "στόχαστρο" των συμπαικτών του, ενώ αποκάλυψε ότι  εκδήλωσε και η ίδια ενδιαφέρον για το ριάλιτι περιπέτειας του ΣΚΑΪ, ωστόσο δεν την επέλεξαν.

«Έχει ασχοληθεί με την ιστιοπλοΐα, ήταν σε σκακιστικό σύλλογο, στους προσκόπους, ναυτοπρόσκοπος, έχει κάνει μαθήματα μουσικής. Γενικά τον βλέπω χαλαρό κι επειδή ξέρω ότι ο αδερφός μου αντέχει σε δύσκολες συνθήκες, πιστεύω ότι τ' αντέχει. Ίσως να είναι πιο πολύ το ψυχολογικό κομμάτι του όλου παιχνιδιού που να βγαίνουν κάποια άλλα πράγματα. Είναι ήρεμος γενικά, ποτέ δεν δημιουργεί φασαρία» είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι η Μαρία έχει πάρει μέρος με την Εθνική Ελλάδας στην κολύμβηση, με την οποία σταμάτησε να ασχολείται τα 2-3 τελευταία χρόνια.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Ant1.