Breaking News

Πολυτελές θέρετρο ο «προσωπικός παράδεισος» του Marlon Brando (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
To 1962 o Marlon Brando, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Mutiny on the Bounty" σε ένα κοραλλιογενές νησάκι, στη μέση του Ειρηνικού Ωκεανού, εpωτεύτηκε τη συμπρωταγωνίστρία του Tarita. Το 1967 το αγόρασε με σκοπό να το μετατρέψει σε «προσωπικό παράδεισο»...

Είναι γνωστό ως Tetiaroa και είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη ατόλλη 4,5 μιλίων που αποτελείται από 12 μικρά νησιά. Απέχει 59 χιλιόμετρα από την Papeete, πρωτεύουσα της Γαλλικής Πολυνησίας στο νησί της Ταϊτής.


Ο Αμερικανός ηθοποιός, από τους πλέον σημαντικούς του 20ου αιώνα, έφυγε από τη ζωή την 1η Ιουλίου του 2004. Η προσωπική ζωή του υπήρξε πολυτάραχη. Παντρεύτηκε τρεις φορές και απέκτησε έντεκα παιδιά, από τις συζύγους του, τις εpωμένες του καθώς και από υιοθεσία. 

Κληρονόμοι του νησιού ήταν 8 παιδιά του που συνεργάστηκαν προκειμένου να αξιοποιηθεί με τρόπο που θα συμφωνούσε ο πατέρας τους, δηλαδή να μην αλλοιωθεί η φυσική ομορφιά του.


Το νησάκι έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ένα πολυτελές θέρετρο, που ονομάζεται "The Brando". Διαθέτει 35 πολυτελείς βίλες προς ενοικίαση, με δική της πισίνα η καθεμία.






Δείτε το βίντεο.



Με πληροφορίες - φωτογραφίες από: Daily Mail