Breaking News

«Όρθια» η Εθνική στις Βρυξέλλες (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από εξαιρετική εμφάνιση η Εθνική μας απέσπασε ισοπαλία 1-1 από το Βέλγιο το βράδυ του Σαββάτου, φεύγοντας από τις Βρυξέλλες με έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνει για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι διεθνείς μας προηγήθηκαν στην έναρξη του 2ου ημιχρόνου, στο 46', με γκολ του Μήτρογλου, όμως η αποβολή του Ταχτσίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65' άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα. Το Βέλγιο αύξησε την πίεση παίζοντας με παίκτη περισσότερο και στο 89' ο Λουκάκου διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

Λίγο πριν τη λήξη αποβλήθηκε και ο Τζαβέλας με δεύτερη κίτρινη, μετά από διαπληκτισμό με τον Λουκάκου. Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Καπίνο ο οποίος έκανε  σωτήριες επεμβάσεις σε κομβικά σημεία του ματς και κράτησε όρθια την Εθνική.

Η Ελλάδας πλέον έχει ελπίδες ακόμη και για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον όμιλό της, που οδηγεί σε απευθείας πρόκριση.

Βαθμολογία: Βέλγιο 13 - Ελλάδα 11 - Βοσνία 10 - Κύπρος 4 - Εσθονία 4 - Γιβραλτάρ 0.

Βέλγιο: Κουρτουά, Σαντλί, Αλντερβάιρλεντ, Βερτόνχεν, Σιμάν (84' Μιραλάς), Βιτσέλ, Ναϊνγκολάν, Φελαϊνί (65' Ντεμπελέ), Καράσκο, Μέρτενς, Λουκακού
Ελλάδα: Καπίνο, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Σταφυλίδης, Μάνταλος (84' Ζέκα), Φορτούνης (67' Τζιόλης), Μήτρογλου (90' Βέλλιος)