Breaking News

Star Academy - Live 1: Επεισόδιο 17-3-2017

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η έναρξη της Μουσικής Ακαδημίας του Star Academy σηματοδοτήθηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου με το πρώτο Live και την είσοδο των συμμετεχόντων στο σπίτι και την Ακαδημία.

16 επιλεγμένα μουσικά ταλέντα σε ένα ζωντανό reality talent show διάρκειας 16 εβδομάδων. Σε ένα ειδικό διαμορφωμένο κέντρο εκπαίδευσης οι σπουδαστές  θα έχουν εντατική εκπαίδευση από μια ομάδα επαγγελματιών που θα τους προετοιμάζει  για την εβδομαδιαία εμφάνιση τους στο Live κάθε Πέμπτη.

Οι 16 σπουδαστές θα πρέπει να αγωνιστούν σκληρά για τη θέση τους καθώς κάθε εβδομάδα το όνειρο ενός πιθανού σταρ θα γκρεμίζεται. Οι τελικοί κριτές είναι οι τηλεθεατές, οι οποίοι αποφασίζουν ποιοι θα είναι αυτοί που θα φθάσουν ως το τέλος του προγράμματος.

Παρουσιαστής του μουσικού σόου ο Μένιος Φουρθιώτης ενώ την κριτική επιτροπή αποτελούν η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρο το πρώτο Live που προβλήθηκε την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στο οποίο το κοινό επέλεξε τον παίκτη που συμπλήρωσε τη 16άδα των συμμετεχόντων. Ωστόσο η απόφαση θα ανακοινωθεί στο καθημερινό επεισόδιο της Δευτέρας.


Περισσότερες πληροφορίες στο staracademy.gr