Breaking News

Η Ζέτα Μακρυπούλια όπως δεν την έχετε ξαναδεί (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα βίντεο από το παρελθόν, που τραβήχτηκε στο Μπαλί, μοιράστηκε χθες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η Ζέτα Μακρυπούλια, το οποίο τη δείχνει να "τσαλακώνει" τον εαυτό της στη θάλασσα, στην "ώρα της βλακείας", όπως αναφέρει στη λεζάντα.

Συγκεκριμένα γράφει: "Δέχομαι ένα απίστευτο bullying εδώ και μία ώρα για να ανεβάσω αυτό το βίντεο από @rrevi (Ρούλα Ρέβη) και @ymarketakis (Γιάννης Μαρκετάκης). Επειδή όμως μου έχετε προσφέρει πολύ γέλιο και τότε και τώρα σας το αφιερώνω! Πίσω λοιπόν στο 2008 #bali. Λίγο το μαλλί, λίγο η ατελείωτη αμμουδιά, λίγο το τέλος μιας πολύωρης φωτογράφισης... Τι να λέμε τώρα.... Απλώς η ώρα της βλακείας!!!".

Δέχομαι ενα απίστευτο bullying εδω και μια ωρα για να ανεβάσω αυτο το βιντεο απο @rrevi και @ymarketakis Επειδη ομως μου έχετε προσφέρει πολυ γέλιο και τοτε και τωρα σας το αφιερώνω! Πισω λοιπον στο 2008 #bali Λιγο το μαλλι, λιγο η ατελείωτη αμμουδιά, λιγο το τελος μιας πολύωρης φωτογραφισης... Τι να λεμε τωρα.... Απλώς η ωρα της βλακειας!!!😛😛 #tbw #throwback #photoshooting #backstage #lovemyjob #lovemyteam #memories 💕#περιηγητικοςσυλλογος shooting by @ymarketakis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official στις