Breaking News

Υποβάλλεται σε ψυχοθεραπεία ο Brad Pitt - Παραδέχτηκε ότι έπιvε και κάπνιζε μαριxoυάvα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις φωτογραφίες από τη συνέντευξη του Brad Pitt στο περιοδικό GQ, στο οποίο φιγουράρει σε τριπλό εξώφυλλο, ήρθε στη δημοσιότητα και το περιεχόμενο των δηλώσεών του. Πρόκειται για την πρώτη φωτογράφισή του μετά το χωρισμό του από την Angelina Jolie.

Στη συνέντευξη μίλησε για την αγάπη, την απώλεια και την πατρότητα, αλλά και για το πώς μπορεί να προχωρήσει κανείς στη ζωή του, όταν τα πάντα καταρρέουν.

Ο  53χρονος παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι έπινε παρά πολύ και κάπνιζε μαpιxoυάvα, περνώντας μεγάλο μέρος της ζωής του αποκομμένος συναισθηματικά από τους γύρω του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε, ωστόσο, ότι οι κακές του συνήθειες ανήκουν στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε ότι πλέον υποβάλλεται σε ψυχοθεραπεία. 

Επίσης, πρόσθεσε ότι ο χωρισμός του με τη Jolie υπήρξε "τεράστιος παράγοντας για αλλαγή", τονίζοντας ότι με την πρώην σύζυγό του αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το "μονοπάτι του βιτριολικού μίσους", προκειμένου να διευθετήσουν τα προβλήματά τους. Παράλληλα δεσμεύτηκαν να επιλύσουν τις διαφορές τους φιλικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το τελευταίο διάστημα η ζωή του Brad Pitt δείχνει να πηγαίνει προς το καλύτερο. Σύμφωνα με τη Daily Mail, την περασμένη εβδομάδα τα έξι παιδιά του, μαζί με τις δύο νταντάδες τους, έμειναν μαζί του στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες, για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι Proto Thema.