Breaking News

Kara Sevda: Επεισόδιο 28, 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ενώ η Νιχάν δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική, ο Κεμάλ τρέμει μπροστά στην ιδέα ότι θα συμβούν τα χειρότερα. Όταν η Νιχάν βγαίνει από το χειρουργείο είναι ακόμη υπνωτισμένη. Δίπλα της βρίσκονται η μητέρα της, η Λεϊλά, ο Γκαλίπ και ο Εμίρ, ενώ ο Κεμάλ έχει φύγει για να μην υπάρξει δυσάρεστη συνάντηση.

Ο Εμίρ αγχωμένος και φοβισμένος από την κρίσιμη κατάσταση της Νιχάν, επιρρίπτει ευθύνες στη Λεϊλά.

Αργότερα ο Κεμάλ βρίσκει τρόπο να μπει στο δωμάτιο που νοσηλεύεται η Νιχάν, τη στιγμή που είναι μόνη της. Η Νιχάν δεν έχει ξυπνήσει ακόμη. Ο Κεμάλ αισθάνεται ένοχος για το ατύχημά της και με δάκρυα στα μάτια της λέει ότι πήρε τη Ντενίζ, στην προσπάθειά του να την πείσει να είναι και οι 3 μαζί.

Ο Εμίρ επιτίθεται στην Ασού, καθώς είχαν συμφωνήσει να προκαλέσουν το ατύχημα στον Κεμάλ. Όμως, εκείνη τη στιγμή καταφτάνει ο Κεμάλ ο οποίος είναι εξοργισμένος και απειλεί να τον σκοτώσει.

Η αγωνία του Κεμάλ τελειώνει καθώς η Νιχάν ξυπνάει μετά το χειρουργείο. Ο Κεμάλ της λέει ότι για χάρη της και για το καλό της θα την αφήσει να μένει με τον Εμίρ, ακόμη κι αν χρειαστεί να αυτοκαταστραφεί. Παράλληλα της υπόσχεται ότι δεν θα σταματήσει, μέχρι να βρει τρόπο να καταστρέψει τον Εμίρ και να την πάρει στη ζωή του. Όμως, τη συνομιλία τους παρακολουθεί  ο Εμίρ, μέσω κρυφής κάμερας...

Δείτε στα βίντεο, αποσπάσματα με ελληνικούς υπότιτλους από το 28ο επεισόδιο του 2ου κύκλου (63ο του 2ου κύκλου στην Τουρκία).











Για την αρχική σελίδα "Kara Sevda" πατήστε ΕΔΩ