Breaking News

Survivor - Ξέσπασε ο πατέρας του Κωνσταντίνου: «Θα πάω σε δικηγόρο αν ξαναμιλήσει για το γιο μου...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις δηλώσεις μιας Κύπριας κοπέλας, η οποία ισχυρίζεται ότι έχει σχέση με το γιο του Κωνσταντίνο που συμμετέχει με την ομάδα των Μαχητών στο Survivor, σχολίασε στην εκπομπή "Όλα Καλά" ο Γιάννης Βασάλος.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν την γνωρίζει και πως του προκαλεί αρνητική εντύπωση ότι βγήκε να μιλήσει, χωρίς πρώτα να περιμένει να βγει ο Κωνσταντίνος από το παιχνίδι.

«Μου κάνει πάρα πολύ δυσάρεστη εντύπωση το γεγονός ότι βγαίνει και μιλάει. Είπα στην κόρη μου να κάνει μια επικοινωνία μαζί της και να την ενημερώσει ότι την επόμενη φορά που θα ξαναχρησιμοποιήσει το όνομα της οικογένειας του Κωνσταντίνου ή θα μιλήσει για λογαριασμό της οικογένειας του Κωνσταντίνου ή για τον Κωνσταντίνο εγώ θα απευθυνθώ σε δικηγόρο» είπε και πρόσθεσε:

«Ένας σοβαρός άνθρωπος, ένας νοήμων άνθρωπος αν είχε την οποιαδήποτε σχέση, περιμένει να βγει ο άνθρωπος από το παιχνίδι, να τελειώσει τις υποχρεώσεις του και να συζητήσει μαζί του. Δεν βγαίνει δημοσίως να κάνει δηλώσεις προκειμένου να κάνει τι; Να χειροκροτηθεί από τον κόσμο; Να πει μπράβο ο κόσμος που έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο; Άσε που όλη η Κύπρος γνωρίζει ότι αυτή η κοπέλα είχε ήδη μια σχέση τον καιρό που προφασίζεται ότι είχε σχέση με τον Κωνσταντίνο. Άρα λοιπόν δεν είναι να την πάρουμε στα σοβαρά τη γυναίκα αυτή».

Από την πλευρά της η κοπέλα είπε σε συνεργάτιδα της εκπομπής ότι περιμένει να βγει ο Κωνσταντίνος για να τα ξεκαθαρίσουν μαζί, ενώ εξέφρασε το παράπονό της που δεν την πήραν τηλέφωνο να συζητήσουν το θέμα. Εξήγησε μάλιστα ότι είχε μία σχέση η οποία τελείωσε το Δεκέμβριο, όταν τελείωσε και η σχέση που είχε ο Κωνσταντίνος και κατόπιν οι δυο τους ήρθαν κοντά.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Μακεδονία TV.