Breaking News

Ανατροπή στο Survivor - Ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν; (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ανατρεπτικές θα είναι οι εξελίξεις στο Survivor. Σύμφωνα με τα spoilers υπάρχουν δύο σενάρια. Δείτε αναλυτικά...

Το πρώτο σενάριο κάνει λόγο για 2 αποχωρήσεις μετά το αποψινό αγώνισμα ασυλίας.

Στα δύο τελευταία αγωνίσματα οι πληροφορίες του Δημήτρη Παπανώτα επιβεβαιώθηκαν. Σήμερα ο συνεργάτης του "Happy Day" είπε ότι την ασυλία θα την πάρουν οι Διάσημοι και από τους Μαχητές θα βρεθούν προτεινόμενοι προς αποχώρηση η Σάρα Εσκενάζυ, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο υπάρχει ερωτηματικό καθώς στο "Φτιάξε καφέ να στα πω" ειπώθηκε από την Ανθή Βούλγαρη ότι προτεινόμενοι προς αποχώρηση θα είναι η Σάρα Εσκενάζυ, ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αν επιβεβαιωθεί η λίστα, κάτι που συνέβη στην αποχώρηση του Μπο, θα αποχωρήσουν η Σάρα και ο Γιάννης Σπαλιάρας καθώς τόσο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν πάρει περισσότερες θετικές ψήφους στην 24ωρη ψηφοφορία.


1. Γιώργος Αγγελόπουλος 38,3%
2, Μάριος Ιωαννίδης 38%
3. Κώστας Αναγνωστόπουλος 11,7%
4. Κωνσταντίνος Βασάλος 5,1%
5. Γιάννης Σπαλιάρας 4,9%
6. Γιώργος Χρανιώτης 1%
7. Σάρα Εσκενάζυ 0,5%
8. Ευρυδίκη Βαλαβάνη 0,32%
9. Μπο 0,18% (αποχώρησε)



• Όμως, υπάρχει και δεύτερο σενάριο, το οποίο αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή "La Biri Biri".

H δημοσιογράφος επιβεβαίωσε το πρώτο σενάριο, ενώ μετέφερε και ένα δεύτερο που θέλει να κερδίζουν οι Μαχητές και να αποχωρεί από τους Διάσημους ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ωστόσο, το δεύτερο σενάριο δεν αποκλείει το πρώτο. Δηλαδή να αποχωρήσει πρώτα ο Χρανιώτης και κατόπιν, μετά το επόμενο αγώνισμα ασυλίας, η Σάρα Εσκενάζυ με το Γιάννη Σπαλιάρα.

Στο δεύτερο σενάριο να προσθέσουμε και το Δελτίο Τύπου του ΣΚΑΪ που αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι "ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor, σύμφωνα με την κατάταξη δημοτικότητας των παικτών που διαμορφώθηκε όταν έγινε η 24ωρη ψηφοφορία".

Μάλιστα η Κλεοπάτρα Πατλάκη τόνισε ότι μετά την ένωση των ομάδων, την επόμενη εβδομάδα, θα αποχωρήσει παίκτης - φαβορί, που βρίσκεται μέσα στην τετράδα της κατάταξης!