Breaking News

Δεν συνεχίζει στον Alpha η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Κυριακή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρέτησε φορτισμένη το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου".

Η παρουσιάστρια κάποια στιγμή δάκρυσε, ενώ στο φινάλε της εκπομπής είχε πει: «Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που ξεκίνησα και μπήκα μ' αυτό τον τρόπο στις ζωές σας, στα σπίτια σας και μπήκατε κι εσείς στη δική μου ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που μου δόθηκε, τους ανθρώπους που με πίστεψαν εδώ πέρα στο δεύτερο σπίτι μου τον Alpha και τους τηλεθεατές. Καλό καλοκαίρι. Εύχομαι να τα ξαναπούμε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Βυθούλκα, στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω", τη Δευτέρα η διοίκηση του Alpha και συγκεκριμένα η διευθύντρια προγράμματος την ενημέρωσε ότι δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν, με αποτέλεσμα η εκπομπή της να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους. Κατόπιν η Σπυροπούλου ενημέρωσε τους συνεργάτες της. 

Όπως τόνισε ο συνεργάτης της εκπομπής του Eplsilon, το πολύ υψηλό μπάτζετ της εκπομπής σε συνδυασμό με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, οδήγησαν στη μη ανανέωση της συνεργασίας. Επίσης, το κανάλι θέλει να επενδύσει περισσότερο στο ενημερωτικό κομμάτι, στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με τις πρώτες πληροφορίες να φέρουν ως αντικαταστάτη της Σπυροπούλου, το Νίκο Μάνεση.