Breaking News

«The 2Night Show» (1/6/2017) - Ο Σπύρος Σούλης μίλησε για το πρώτο Survivor: «Δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ...»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τον Ηλία Βαλάση και τη νικήτρια Ευαγγελία Δερμετζόγλου, ένας ακόμη πρώην παίκτης από το πρώτο Survivor, που είχε προβληθεί το 2003 στο Mega, φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής "Τhe 2night Show".

Το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουνίου ο Σπύρος Σούλης παραχώρησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Μοιράστηκε για πρώτη φορά άγνωστες ιστορίες μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι παιχνίδι που δεν προβλήθηκαν ποτέ στην τηλεόραση και αναφέρθηκε στις σκληρές συνθήκες που βίωσε, οι οποίες τον οδήγησαν να φάει μέχρι και φύκια, ρίζες, μυρμήγκια, φίδι και ζωντανά καβούρια.

Όπως είπε οι προμήθειες που τους έδωσαν κράτησαν 10-12 μέρες και μετά δεν είχαν καθόλου φαγητό. Μεταξύ άλλων, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Μπορεί να γεννήσει άγρια ένστικτα. Ένιωσα ότι ήθελα να στραγγαλίσω ανθρώπους. Δεν μετάνιωσα που πήγα αλλά δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ.

Αν ερχόταν ένα παιδί που ήθελε να πάει θα του΄λεγα "όχι", εκτός αν έχει πολύ γερές βάσεις μέσα του, έχει μια πολύ γερή οικογένεια,  έχει ένα καλό σύστημα όταν βγει έξω να το αγκαλιάσει και να το προστατέψει. Γιατί πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που πήραν μέρος σ' αυτά τα παιχνίδια μετά δεν πήγε καλά γενικότερα η ζωή τους και απέκτησαν και θέματα.»

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο του Ant1.