Breaking News

Survivor - Χρανιώτης: «Αυτό έχω παραδεχθεί στο Μισθοφόρο - Ο Μάριος μόνο το βλέμμα του να δεις...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Μάριο Ιωαννίδη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. 

Για τον δεύτερο μάλιστα τόνισε του άφησε θετική εντύπωση το γεγονός ότι δεν φοβόταν να εκθέσει τον εαυτό μπροστά στις κάμερες.

«Ο Μάριος μόνο το βλέμμα του να δεις καταλαβαίνεις ότι είναι πάρα πολύ μαχητικός, πάρα πολύ ανταγωνιστικός. Είχε την ειλικρίνεια να το λέει. Πολλές φορές μας είχε ζητήσει συγνώμη για την ανταγωνιστικότητά του, αλλά τουλάχιστον το ξέρει. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ όταν έχω έναν παίκτη δίπλα μου που όταν τον κερδίζω αισθάνομαι πολύ μάγκας. Και στην περίπτωση του Αναγνωστόπουλου και του Μάριου, επειδή τους σεβόμουν αγωνιστικά πάρα πολύ, τις φορές που προετοιμαζόμουν να τρέξω μαζί τους, η προετοιμασία ήταν έξτρα. Δεν πήγαινα ποτέ άνετος. Πήγαινα πάντα με δέος, με φόβο, με συγκέντρωση για να κερδίσω. Έβαζα περισσότερη προσπάθεια» είπε ο πρώην παίκτης της ομάδας των Διασήμων.


Και πρόσθεσε για το Μισθοφόρο: «Στον Κώστα υπάρχουν φορές που έχω παραδεχθεί κάτι σ' αυτόν, ότι δεν φοβόταν να εκτεθεί. Δε φοβόταν να δείξει τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού του. Γιατί πολλοί παίκτες θεωρήσαμε ότι ας βγάλουμε το καλό προφίλ για να είμαστε αρεστοί. Θυμάμαι κάτι που μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση. Κάποια στιγμή σε ένα αγώνισμα είχε φωνάξει "σκάστε". Είχε ζητήσει γύρω στις 80 φορές συγνώμη, γιατί δεν το εννοούσε και του βγήκε πάνω στην ένταση της στιγμής. Έχω την αίσθηση ότι αυτό το παιδί δεν τον ενδιαφέρει τόσο αν αυτό καταγράφεται ή όχι. Αυτό μου είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση. Είναι ένας παίκτης που έχω θυμώσει μαζί του για τον τρόπο που αντιμετώπιζε το παιχνίδι και για τα νεύρα που είχε. Αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην του δώσω σαν θετικό χαρακτηριστικό το ότι δεν φοβόταν να εκθέσει τον εαυτό του ανεπανόρθωτα».