Breaking News

Το παράπονο της Καινούργιου για τη Μενεγάκη: «Με έχει μπλοκάρει...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο Μάιο ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για το σπίτι που ανήκε στο παρελθόν στον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού, προκάλεσε "ρήγμα" στη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς η παρουσιάστρια του Alpha ενοχλήθηκε ιδιαίτερα και ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της.

Ακολούθησε η απολογητική απάντηση της Καινούργιου, η οποία επιβεβαίωσε ότι η Μενεγάκη την έκανε unfollow στα κοινωνικά δίκτυα. Οι σχέσεις των δύο γυναικών παραμένουν, όπως φαίνεται, ψυχρές.

Σήμερα η παρουσιάστρια του Epsilon εξέφρασε στην εκπομπή της το παράπονό της, αναφερόμενη σε μια φωτογραφία που ανέβασε η Μενεγάκη στα κοινωνικά δίκτυα, όπου ποζάρει στην Άνδρο με τον αδερφό της και το Μάκη Παντζόπουλο. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Ανέβασε και φωτογραφία χθες το βράδυ ο αδερφός της, η οποία ήταν υπέρλαμπρη, με το μαγιό της και με το Μάκη Παντζόπουλο. Εγώ της Ελένης δεν μπορώ να τη δω, με έχει μπλοκάρει... αλλά του Θοδωρή την είδα και του' κανα και like, γιατί με το Θοδωρή έχουμε και πολύ καλές σχέσεις»

Δείτε το βίντεο.
.