Breaking News

Ο δημοσιογράφος του Ant1 που εργάζεται σε μίνι μάρκετ: «Έφυγα για να ζήσω σαν άνθρωπος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην Κρήτη ταξίδεψε η εκπομπή "Εμείς" και συνάντησε τον Κυριάκο Καψή, το δημοσιογράφο του Ant1, ο οποίος από το 2015 έφυγε από την Αθήνα, κάνοντας καινούργιο ξεκίνημα.

Η είδηση είχε έρθει στη δημοσιότητα, στα μέσα Αυγούστου, από την εκπομπή "Μάτσες Μούτσες".

Ο Κυριάκος Καψής το Νοέμβριο συμπληρώνει στα Χανιά δύο χρόνια. Στην κάμερα της εκπομπής του Epsilon μίλησε από το νέο χώρο εργασίας του, το μίνι μάρκετ. Ωστόσο, δεν έχει εγκαταλείψει την ενασχόλησή του με τη δημοσιογραφία. Μεταξύ άλλων είπε:

«Είμαι πολύ καλά εδώ. Έφυγα από την Αθηνά ουσιαστικά γιατί είχαν αρχίσει να με χαλάνε κάποια πράγματα. Ήμουν 15 χρόνια κλεισμένος σε ένα καβούκι. Είμαι 35, στον Ant1 ήμουν από 18 χρονών. Ήταν δύσκολα τα πρώτα χρόνια στον Ant1, έκανα 3,5 χρόνια να πληρωθώ. Μετά από συγκυρίες έγινα παρουσιαστής και έμεινα 6 χρόνια ως παρουσιαστής. 

Πολύ όμορφα ήταν, το ήθελα κιόλας, έστω κι αν δεν το κυνήγησα. Απλά κάποια στιγμή έπηξε το κεφάλι μου να δουλεύω όλα τα Σαββατοκύριακα, όλες τις αργίες, πολλές ώρες. Ήθελα να ζήσω κι εγώ μια φορά σαν άνθρωπος.

Τα χρήματα ουσιαστικά ήταν η αφορμή για να φύγω γιατί μας είπαν ότι θα μας κάνουν μειώσεις. Ήθελα να φύγω, έψαχνα την αφορμή.

Ήμουν μεταξύ Κρήτης και εξωτερικού. Είπα να ξεκινήσω με Κρήτη, να δω πως θα πάει. Δεν είμαι από Κρήτη, αλλά έχω συγγενείς εδώ.

Είμαι εδώ με μια κοπέλα, αν πάνε όλα καλά του χρόνου, 1 Σεπτεμβρίου, θα παντρευτούμε.»